mdea, niipalju kui mina kuulnud olen siis eriti vahetpole kas ma ostan mingi firma laagrid või siis noname laagrid
nagu sass(sync) koolis küsis et tead mis maa oma aprilia tegelt on , ütlesin itaalia , ta ütles et ei jaapan , ütlesin et su yamaha aerox ka jaapn , vend pani vastu , eii taiwaan
silku juba niipalju hoora saanud, sumpa ka reaalne roostekäkk, väntvõlli eest on tal veel 500 maksta. Koonus siiamaani temakäes, pole tagasi saanud. Plus Tasuta üks c4 ja mõlemad simmerid ka tal seal.
keeruline seis. Ega jah mida sa selle silkuga ikka teed kui suvest saati peenestatud ja sumpa pasakihi all koguaeg...
keevitad sumpa piaggiole ümber korralikult ja lihvid ära ning ma ostan ära aaa oja seda ka et sa kuskil kijrutasid et sul keegi tuttav vms müüb lada ? mis jutt see oli räägi mulle ,
on teil ka ikka mõtted muidu sillu sul tuleb racingu täislaks? sportsüüde, overrange jne? võid mulle ka selle lada01 müügikuulutuse psida :d
siksil ka ikka piigbooorid peal ja 102 mm dellorto karpsid ja muud möllud ? vastasseljuhul pole mõtet osta :roll:
To marek : Pmst Täis S6 tuleb sellele pillile peale viiist Kui üldse teeb lõpuni. Jan, selle 01 asja ma pean uurima siis kui sul huvi on, müügikuulutust pole. Tuttav pakkus lihtsalt
jah mul on huvi, talveks jäärajale vaja vist masinat, et uuri, kui läbi ta roostetanud on ja mis mootor on, kas 1.2; 1.3, 1.5? kuna paljud 01 on põhi alt roostet saanud, siis anna kas siin ps teada või msnis kirjuta
sa tellisid camexi kaudu omale asju ? täna nägin seal niimõndagi ilusat ja lahedat roxile igatahes. Alustades mõne tiluliluga lõpetades päris karmide juppidega :lol: 8) 8)