Poiss uurib ise ka natuke asja :lol: Naaritsat toetav seltskond :lol: :lol: :lol: :lol: Teekond Kahju poisist
no mul ka ei olnud, sõitsin mitu päeva ja just see hetk lambist simon võib ka tõestada, et peale matsu tõstis rolleri püsti, vajutas pidurit ja läks täiesti tühja 8) aga ega see asi nii hull ka pole piltide peal roller ongi selline ront kuna gondleid ja asju pole peal muidu kõik suht "tiptop" peale selle pean uue sumpa ostma, et ei viitsi selle vanasitaga enam nussida, sellega suht kellad
ei ma seda sõida, ennem ma tagale enam kindlalt ei proovi kui olen selle piduri asjaga kellegi targemapoolt läbi käinud ja olen veendunud, et siiski kõik toimib 100%
täpselt.Tõstsime võrri püsti vajutasin pidurit ja polnud .Heebel läks põhja.Muidu kahju jah.Sumpa pidi tagant kaa *PIIKS* olema
kas teil pidurivedelikku on piisvalt sees ? äkki krdi nurga all olles vajub piduriõli ära mingisse nurka selles anumas ja siis vajutad pmst õhku ja selletulemusel nietu tagapidur ehk ?=
no aga õhutamisel nagu teada on alati langeb tase ju õlitopsis, äkki peaks ära õhutama ja siis ääreni täis valama? Kusjuures raksi pakutud varianti saab ju katsetada kohapeal tõstad võrri tagarattale ja hakkad piduriga möllama, siis tunned kas jookseb tühja mingi hetk või mitte
see roller sai ikka väga vale mehe kätte . Nüüd on sellest alles aind kaks konti ja kusehais . no offence .