ei lähe ju , sul peab olema õli koguaeg seal topsisees niipalju et keskel see ring ei oleks kuival, kui seal pole siis tõmbab õhku vahele E: teil oli arvatavasti pool ning nurgaall valgus ühte nurka ning tõmbas õhku vahele
Piduri õhutamisel tuleks ikka päris palju vedelikku sealt läbi lasta, et saaks kindel olla, et kuhugi õhku vahele ei jää. See, kui paar korda kinni-lahti keerad, ei ole piisav..
japs senikaua kuni oled veendunud et nii kui natuke keerad tuleb juba õli. Ja soovitavalt keerata aeglaselt seda ventiili, kui kiirelt lahti kohe kinni, siis ei mõju vahel
Ei no vahet pole, ma ise panen kaane lihtsalt lahtiselt sinna peale, sest ta kipub veits välja pritsima õli ja see vana raisk söövitab gondleid nagu kuum nuga võid. Aga jah, klõpsid 4-5 korda, siis hoiad heeblit all ja keerad ventiili lahti 3-4 sekundiks, siis kinni tagasi, klõpsid jälle jne. Kui tunned, et surve hakkab tekkima, tee veel umbes 6-7 korda õhutamisprotsessi, siis võid kindel olla, et õhku sisse ei jäänud. Õhutamisele kulub väga palju pidurivedelikku, nii et kontrolli iga paari korra järel õlitaset ja kui on poole peale langenud, vala parem kohe uuesti täis. Pole seda jama vaja, et õhku vahelt sisse tõmbaks - pead jälle otsast alustama
õlitaset mõtled vist siiski. Aga jap, kaan viska lihtsalt peake, pritsib välja sealt ja ära tagasi hoia selle heebli vajutamisega. Ja kui õhutatud, siis vala see paak täis kaan kinni korralikult ja korras. Ei ole võialik et teil lampi pidurid ära kaovad.
sain siis jalgeesise gondli kätte ja monoseadi ka kus suur pragu sees, seda tuleb veits lappida jne värki :d nüüd pean aint mõned lihvima ja siis värvi lõpuks aga nahhui, müüge keegi mulle sumpat :s
ah putsi kõik kes midagi müüvad mida just mulle vaja elavad vittu kuskil kuressaares või faking nahakülas :-x