nii, oskab keegi öelda mis juhtus v mis teha sõitsin siis öösel koju ja lambist lihtsalt lükkas kinni ja enam tööle ei lähe, lükkasin siis koju ja võtsin küünla maha, see pulk vms elektrood v kuidas seda asja seal peal kutsutakse oli ära murdunud ja ehk see tükk siis silindris vms ? mida teha, silku maha võtta ja ära puhasta v ?
ilmselgelt on kottis kui see jupp sinna sisse lendas, ega see vist seal kildudeks ei läinud kui ta sul kinni tõmbas
eino mitte mul ei tõmband kinni vaid lihtsalt suri ära sest vänt käib ilusti ja kompi ka on, ta ainult suri välja
90% et kottis ju kui see küünla tükk sul just kobapeale sumpasse ei lennanud kui sumpasse lendas nii et mingeid suuremaid kriime silkul pole siis joppas sul räigelt pa pane uus küünal sa sõidab jälle
tänud, aga sain emaga käidud silinder oli korras, kriime midagi polnud aga AP's see vend seletas, et tänu kolbile mingit haped sinna peale jäänud ja läheb silinder ka hoonimisse, homme saan kätte ja kokku läheb kõik kammaia 800.- :d nii, et saan kokkutulekule ka tuldud, samuti sai siis ostetud uus küünlapiip koos juhtmega ja uus küünal
homme teen kiirelt sissesõidu ära, ega ma silindrile ei pea ju uuesti sissesõitu tegema kui hoonitud vms aint kolvile ju
mingi 50 km v6iksid teha, mulle vähemalt apst mihkel ytles kui ma uue kolvi sain, et noh, alguses ikka v6iks veits rahulikumalt v6tta
äkki keegi teab, et mul oli kolvil peal peaegu auk tulemas juba väga väikene vahe oli sees, kuulsin, et see tuleb sellest, et saab liiga vähe bensu'? kuigi mul oli küünal koguaeg pruunikas, loll küsimus, et ega see ei saa olla sellest, et mul liiga võimas summuti sellele silkule?