ei olnud aga on võimalus, et see siis juba tükk aega olnud, sest minu käes olles on see ilus pruunikas ainult olnud :roll:
no mina silku maha võtsin oli küll kolvipea korras , ainult tahmane oli veits , sest sissesõidu ajal oli liiga suur düüs ja sai natuke palju peale , lasin natuke liivakaga üle
naliakas tahaks samuti teha talvel gondlitega palju customit ja asja nii, et pakkuge mida teha talvel võtan siis masina täiesti juppideks ka ja vaatan kõik läbi mis tahab vahetust ja mis mitte, kindlasti tuleb uus esihark, blokki kavatsen ära boleerida või värvida jne
see nädalavahetus hakkas masinaga tegelema, hetkel võtan rolleri täiesti paljaks ja lasen raami ära värvida, peale panen vist ka ikka stock lenksu ja gondlid kui keegi tahab bcd dh'd ja TNT puksi osta siis PM proovin kõike teha ülikorralikult, sest aega on mul terve talv
kerge uuendus siis, roller hetkel täiesti laiali ja täna tegin sellise asja 4 hetkel veel aint viimistlemata, aint välja lõigatud
kõik? minuarust on hetkel see tehtud aint minul ja martin1930nel? ja sumpa müün sellepärast, et siiski see jääb natinati võimsaks, alguses veidikene uimab, ainult külmalt sõidab ilusti