Re: fcuk'i Lifan LF125-9j Soovitage mingeid mõistliku hinnaga juppe, mis teeks masinat töökindlamaks, ilusamaks jne. :up: Aa, ja mida muudab sportgaas, ja kas see kõlbaks sellele masinale, mis mul on? Mida muudab düüsi suurendamine või väiksemaks tegemine?
Re: fcuk'i Lifan LF125-9j Üksi penn mis sa sellesse tsikklisse paned, ei tule kätte enam kunagi tagasi. Välimust ära väga muuda (isegi kui ÜLIPALJU vaeva näha ei saa head tulemust) Mootorit ka ei soovita eriti järgi aidata, effekt on lihtsalt nii väike. Nt. sportsumps annab max 0,5kw võimu juurde. (Kui suur tagumine ketihammakas on?)
Re: fcuk'i Lifan LF125-9j Täpselt ei tea, kui suur, silma järgi vaadates ei tundu tegelt eriti suur tolle masina kohta.
Re: fcuk'i Lifan LF125-9j Karpa küljes jah, aga kas see peaks olema kuskil pööretekruvi kõrval? Panen varsti karpast pildid ka, siis vb saab näha, kus kruvi on
Re: fcuk'i Lifan LF125-9j Mida sa pead murrad selle tühikäigujamaga. Garantii ju on. Vii neile hooldusesse.
Re: fcuk'i Lifan LF125-9j Mis tal välimusel, siis nii viga on ? Täiesti tavaline. Ei ole liiga ülepakkutud ega liiga mage.
Re: fcuk'i Lifan LF125-9j Nii, laadisin veits akut täna Mootor läks isegi suht hästi tööle ja pöördeid ei kerind ka üles, aga ma proovisin korra lihtsalt käiku sisse panna ja sidur ei lahutanud nii et tõmbas korra edasi ja suri välja. Teine kord ja kolmas proovisin, enam ei olnud. Ma ei tea, kas see on normaalne või mis, igastahes ma panen karbussist paar pilti, äkki oskab keegi öelda, kus on tühikäigu segu kruvi. http://nagi.ee/photos/Rapide/sets/154657/ Esimesel fotol punase ringi sees on pöörete kruvi, aga segu kruvi ma lihtsalt ei leia...
Re: fcuk'i Lifan LF125-9j 8,2 kw '08 Hmm sul sellega suht algusest peale olnud igavene kep* ma vaatan...