Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Ma ka aru ei saa miks te minu tehtud pilte ikka veel kasutate! Eesti ilusaima rolleri said endale Igatahes edu selle masinaga ja ära pauku pane, hoitud seda asja nagu ma ei tea mida, vähemalt minu käes Tartu tulen siis võiks kokku saada, vaataks ka pilli üle
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 sigakena asi,uusi pilte ! s6 pro sumpat võiks ka näha olla
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Enda pilte ei ole teinud, ja siis panin need , et oleks mingi ettekujutus eks siiis tõmba kõne kui tartus. selle nädala jooksul teeb ära
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ise ka midagi masina juures teind oled ? paljud ära tehtud võrrid lendavad tallinnast tartu ja sis olete seal umb et vaadake kui ilusad pillid meil on :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 su ema? Ma ei saa aru miks sa lambist kellegi teemas mingit paska ajama hakkad?
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Mida vittu sa ajad tegelt ka , mis sellel siis nii Erilist tehtud on sinuarust ? Kleepsud maha tõmmatud , suunad ära toonitud ja kõik ?. See on siis midagi ulmelist ? täitsa tainas. ja ise olen rifflid pannud ja pisiasju veel
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 tra ma ei mõelnud kohe paha pärast kohe turri eksole. tra tarjo ma ei tea emane vend tundud lihtsalt ära võta isiklikult ja feiker, mul pmst polegi võrri enam ja ma ei tea on ju nii. mingeid muutusi kyll väga silma ei hakka. aga okei lamp ei viitsi tõmmelda mingi lambise asja pärast
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ta just ostis rolleri, mis muutusi sa näha tahad? Värvib praegu pealoleva korraliku värvi üle? Tuled mingi lampi laimama ja siis ütled et ei mõelnud paha pärast? Emane või mitte, vähemalt saan aru mida räägin/kirjutan.
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 +1 Ja selle võrri puhul ei saagi midagi eriti enam teha, kõik on juba ära tehtud. No kutil oli veel plaanis osta oversize jne, aga eks ole näha....
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ei lihtslt krdi , tlnas mingi pill on ,eriti ei tehta välja ,et tavlaine pmst , ja kui tartu satub sama masin kellegi kätte siis kohe mingi ülikena ,eriline karm jne see roller tegelt ongi kena ja liigub ka hästi ma usun ,aga eriti naljakas on kamikaze rolleriga
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Keegi ju pole väitnud et see ülikena ja karm on ju? Tallinnas oli, siis kiideti ka samamoodi välimust ja kõikemuud ju? Ei saa hetkel pihta...
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 muudatusi välimuses tõesti vb ple aga kõvasti paremini pandi liikuma, pärast oliveri . Väiksed pisiasjad ka nt amort uus jne . tehtud ikka on ..
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ei saa aru eriti miks kõik tippu püüavad, nagunii ei või üle 45 sõita jne, ning palju parem on sõita kui kiirendus on ülihea mitte tipp minu arvates
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 no aga see 45-ga sõitmine tüütab ikka maanteel ära, rolleriga linnas45 km/h normaalne.Muidu roller sitaks ilus