Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 te lihtsalt olete seal nii äksi täis nende masinatega, seda me raikoga mõtlesime
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ega siis aind maanteel tippu vaja pole, linnas ka hea ikka vahest peeneks lasta 8) ma küll ei tahaks omale rollerit, mis üle 70 ei lähe :S vahet pole, et sõidan ainult linnas
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Mina vahetasin seal võrris kõik jupid ära, mootor oli pandud teie Tartu isanda põrguvärgi poolt kokku, kes ütles, et see võrr on täis saast, nagu ma Tairo jutust aru sain pärast kui ta juba uued jupid peale oli ladunud. Tairo väitis, et ma olen sitaste ilmadega sõitnud ja ei tea mida veel, et mootor on liiva täis jnejne Pohhui, et kõik need uued jupid mis peale vargust peale sai pandud olid 400-500 kilti sõitnud Poleks vist väga müünud seda kui ma oleks sellega peale 18 saamist koguaeg sõita tahtnud sitaste ilmadega ja metsavahel hüppamas tahtnud käia (vast kõik mäletavad milline see võrr välja nägi ja Tallinna inimesed teavad ka kuidas ma seda hoidsin) See, et sina selle veel paremate juppidega said on sinu õnn, pauguta palju jaksad sellega ja milleks ta peakski ise midagi tegema, kui see näeb ja on näinud koguaeg väga hea välja ;D (minu ajal läks selle motoforce silkuga mingi 110+ tippu)
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 minu arust oled sina üks rähn, kes võiks oma mõtted enda teada jätta ning oma pääsukesekülas oma tatibandega edasi sõita!
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 liiga rolleripeded lihtsalt aga taipoh mai viitsi vaielda mingi lambise teeeema üle. kunagi näeb siis räägib mitte ei hakka siin hüppama nagu mõni netihiiro kes ei suuda ennast ise talitseda.
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Mis mõttes rolleripeded? Ostis oli vana rolleri ära ja nüüd on rolleripede? Mida sa toodad?
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ttra mida vittu sa ajad, tarjo on netihiiro v ??? sellepräast et sina hakkasid mölisema ja nüüd ta ütleb midagi vastu ?
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 siiani ootan pilte,kuidas sumpa masina all välja näeb! ja siiani on pill kena!
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ma ei viitsi väga pildistada teda kui mingi ilus ilm tuleb ja ette veljeteip peale saab siis teen pilte vb-
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Nägin seda võrri ,teeb põrgulärmi , ja mingi räme püss küll ei tundund , aga välimus on väga kena .
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Siiamaani ei püsi sellel ees veljeteip peal? mis nuss kuidas ledid töötavad esituledes?
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 tegelt liigub küll täitsa hästi, aga hääl on küll jube selllel sumpal-. Ei püsi jah millegipärast, tegin ilusti kõik puhtaks ja värki, panin peale, kõik oli jumlst hea, ja hommmikul vaatasin oli enamus kohad lahti tulnud, aga mõnekohapealt oli korralikult kinni ikka. ledid panin uued, aga said väga sitalt pandud, nüüd oleks vaja uut esitule klaasi või tervet tuld, kuna seal juba eelmisest korrast ka seda silikooni päris korralikult klaasipeal. ja toda ei saa maha ka sealt kuidagi. jaja kõik jutud uued jah
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Jaah, seda esimese velje teipi panin mina ka mitu korda, aga lihtsalt ei püsinud, kuigi tagumine oli algusest saadik üks peal Ja kui sellel led ribade asja avastasin, siis oli seda väga nuss kõike seal lahti saada ja kui lõpuks lahti sain ja ribad sisse kuidagi ja kõik uuesti kinni siis läksid kohe mõned ledid läbi ja sai uuesti lahti võetud ja märksa kallimad ribad pandud, aga ikkagi need vist ka andsid lõpuks tartus otsad...