Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ei hooragi, See asi lihtsalt millega mulle meeldib tegeleda.
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 kassu tegi täna, aga roll nii porine ei taha et ülesse paneks, mingipäev teen ära siis need pildid
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Mainiks siis vähemalt ära kes pildistas aga ei .... Maru kena masin (L)
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 loe eelmist posti Aga jah KASSU , mhmh pildistas muidu jah aitäh sul kah
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 vaikselt arenen jaa, oleks vaja mingit korralikku kaamerat , korralikku ilma ja head filmijat, teeks mingi korraliku video, kus laseks üksi tagal lihtsalt, ringe, Siis pidurikäsi lahti , siis gaasikäsi lahti, stoppit vaikselt. siis kahekesi ringe, samamoodi piduri käsi lahti ja gaasi käsi lahti , stoppit veel kahekesi ei oska kahjuuks Oversizi oleks selleks vaja, siis saaks seda ka õppima hakata
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 mõnus kalle ikka ,tartu parim stunter või stevuga sama tasemel? igastahes kena võrr on
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 tartu parimaks ma ennast kindlasti ei tunnista eks näha ole kui stevu ka masina korda saab et mis too oskab, stoppit ta ei ole harjutanud seda ta ütles, ja kahekesi ta ka ei lase ühekäega. aga tubli on ta ikkagi
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Päris hästi tuleb see aparaat tagale ühe korra läks porikas ka vastu maad, vähemalt tundus kaugelt vaadates, aga jamh tundub, et liigub ka päris asjalikult 8)
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Ma nägin ka sind ükspäev sõitsid oma pepupoistega , sinu masin käis ülesse alla , koos mingi sõbraga hüppasite selle peal -.-
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ei taha, sr hea mugav selle jaoks. ptuiptuiptui läheb jah vastumaad. :lol: :lol: :lol:
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Aa , te krdi treenisite oma amorti v , tegid amordile sissesõitu v mis asja, räägi räägi , ma arvan me kõik ootame huviga seda täpsemat infi 8)
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Ei usu, et siin teemas see OT väga teretulnud on, aga noh poiss kes taga istus oli lihtsalt õnne junnis ja ei suutnud end teisiti väljendada kui hüppamisega...