Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Ja sa suur poiss ei jõudnud teda oma masina pealt maha lükkata v
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Minul oli väga suur hirm, kartsin hetkelist sündmust ja sõitsin edasi kui tema samal ajal hüppas.
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Nii suur hirm oli , et hakkasid lausa ise ka hüppama v Ära vigurda end välja , sina hüppasid ka
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 jamh, alguses tundus vinge värk see vigurdamine, aga siis suht viskas kopa ette ning vahetasin käiku
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Nonüüd palju uusi pilte, Paremat kaamerat oleks vaja, aga ajab asja ära.
Mai tea mulle just meeldib amort :d aga tänksss. Tafki ga tõstsime jumlst täpselt sobis sinna peale, täpselt laius ja kõik oli õige Ees tuli maha veljeteip , sai ingolt tellitud uued teibid, ette ja taha, nüüd vaja üle kanda ja oodata
mul ei jäänud amort esimesel vaatamisel silmagi minu arvates ta eriline võõrkeha pole, aga eks mõnda teist värvi sobiks kindlasti paremini.
Võõrkeha sellepärast, et see kroom ja su mopil pole ühtegi muud kroomist juppi. Mulle igastahes meeldib, edu.
Kroom kick on :lol: Tegelt eelmine omanik tellis hulganisti neid kroom detaile, aga müüs maha millegi pärast :roll:
Hea näha, et võrri hoitud ja samasugune ikka nagu minu garagest ära läks (Y) see amort on veits lamp, aga nende rifflitega sobib tegelt hästi. Pane nüüd oversize ka ja siis on täpselt selline, nagu mul plaanis oli ;D Peab ikka tartu tulema, head võrri ajad tulevad meelde