Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 Ilus on see punane küll. MIs plaanid kondlitega on? Peale underi kokku ehitamise teed ka midagi? Soovitan temaga äri teha. Hea suhutmine asjadesse ja ei lase üle nagu meil siin mõned teeva
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 Feiker äkki ikka annab kuidagi meelde tuletada seda värvi koodi? Tahaks kah pulbrisse kunagi vveljed viia. Tuleta värvi kood meelede See nii võrratu värv , suu hakkab kohe vesistama :lol: Tuleta kood meelde, PLIIS.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 omg miks ta peaks sulle selle koodi andma, ta vb tahab olla ainulaadne ning ei taha ,et igal teisel rolleri on sellist värvi veljed. Kindlasti tuleb midagi ilusat edu.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 mis koodi, lähed pulbrisse, näitad seda tooni ja saad seda tooni aga jah, poolel tartul juba sihukesed veljed all -.-
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 ainulaadne tal see küll pole jah juba exoticul ja kevyl selline värvilahendus ja siis veel aplsi sellel sr-il
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 no ma ei tea minumeelst nagu alpsil teist tooni see velg vms vb pilt ainult moonutab .
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 Ainult kevyl on sama toon, teistel pole. vähemalt mina ei tea, Kondlitega ei oska midagi väga välja mõelda, pakkuge midagi välja äkki ise. Pakkuge mulle seda veepumba valget tiivikut vms
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 Mida ma paberist voldin ? Ennem näeb võrus seda rollerit kui tartus :lol:
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 Panin täna käima rolleri hästi käib kohapeal, http://www.youtube.com/watch?v=2kuBtOwe1Yo
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 Video tüüp teeb ja teeb neid aeroxseid, ära ka ei tüdine, sitaks ilus juba.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 Video haha mis ma endale siis panen ? kus su enda omad on. teemasse ostsin täna pidurivedeliku ja palju polte uusi jalle. Täna õhutan pidurid ära ja panen uued poldid külge kuhu on vaja. Suppordile panin uued ära juba. natukene halb pilt, homme teen vast väljas pilte.