Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 veb ega ta esimene pole kes sellist asja teinud on, kui kasutad õiget materjali siis ei kao see kuhugi, loogish kui sa pahtliga aind teed seda siis kaob ta jah ära
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 veb No matu tegi makro,Klaasriie ja pahtel no nagu tavaliselt, ja mina seda kirvega küljest peksta ei suutnud
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 veb aga äkki sul polnud piisavalt jõudu ? või oli kirves sitt. igatahes, sealt on väga hea praegu, vaatasin kõik ära juba
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 veb Niisiis, asi on hetkel niikaugel Kondlidon krunditud ja põhjakondel ka enamvähem valmis. Väike pilt ka,
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 veb Tore et meeldib Kui suvel alles on siis ikka saab jep tänud krt ei teagi, mattmust ei meeldi väga endale, usun et selle läikiv mustaga on ikka ilusam agaa ei tea kas värvida sisemised punaseks , nagu plokk ja asjad, või värvida läikiv mustaks.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb nagu haigelt kena asi , paar asja vaja veel teha , ja minu silmis , tartu teine , ilusamatest rollidest ,
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb Annab arendada veel tegelt, aga hetkel ka juba täitsa ilus jah, Kes esimene on muidu ?
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb noo , eks ma võin aidata kui vaja , noo essal kohal on minu silmis , kasutaja Harris * aga , ega see trügib vaikselt eette ,
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb ma laseks alu matid pulbris sama punasega yle ja punane istmenahk, sisegondleid kyll ära värvi. aga tõesti praegu juba tundub siuke vihane
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb itsmenahka küll mitte , aga muu küll , sittaks racing look on aerox ilma esituleta ,
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb no eks näis mis siit välja tuleb, siis võime võrrelda Kusjuures see alumattide värvimine on väga hea mõte, see saab teoks kah, istmenahk jääb mustaks. aga sisekondlid värvin siis arvatavasti mustaks, aga ära ma nad värvin. istmenahka jah ei vaheta, ilma esituleta on püss jep, aga peaks fighterluuk tulema
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb aga, jätagi esituli ilma klaasita , tegelt võiksid teha esitule nii , et klaasi asemele paneksid võre , siis oleks ka kena luuk , 8)