Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb Ilus on, muu asjapärast ei ostagi teda, aga neid rõvedadi originaale küll ei taha
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb Muidu, pärla must oleks sitaks timm alumattide mõte ei tundu minuarust hea idee, praegused ka ilusad dh ja sumps ka läikivad ju.. Killi said tööle?
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb tee midagi uut, pane võre ja leiuta streedi angeleyes peale sinna taha
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb no eks näis mis värv, aga alu matid lähevad ikka suht kindlalt punaseks. dh jep kena, a sumps pole minu oma hetkel. Eks näis mis saab. Hääletage
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 20 veb Ma jätaks ka fighter looki panemata, isegi natuke kahtesen et panin Originaal + xenon oleks palju vingem ja tule klaasile kerge toon ka peale, siis läheb gondlitega hästi kokku.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 21 veb See raising look sobib hästi, paneks võrgu esitulle ja oleks bueno... M stiilis lenks sobiks hästi
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 21 veb FAILLL! Aga suht kena tundub nii,võrk võiks küll olla ees ja mingi tulukesed tagaoleks midagi teistsugust j2llegi.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 21 veb Mõnele rollerile võib jah sobda originaal esituli ja xenon, aga sellel pillil on ju selline kuri pilk, niiet siia sobiks fighterlook paremini Muidu väga ilus välimus!
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 21 veb föön, mstyle minu arust ei sobi, aga pohh, sessuhtes respect, et nullist kokku pannud oled
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 21 veb mida siis mootoriga plaanid ega see s6 summ alla jää ju ometi? Ja mis põhjaga teinud oled puhas magro ve? Muidu tundub nagu normal