Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai täna sai ikka korralikult ringi peenestatud. Aga haigelt vähe kütti võtab. mingi 6 l sajale vb isegi vähem . mai tea kuidas aga öko pill
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai ega siin väga midagi nii kenat pole. plokk veljed jms on , Kui kondlid ka korda saavad vot siis võib öelda et kena vast Aga edasi liigub rahuldavalt
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai Eile nägin ka masinat kahekesi ei püsinud esiots vabsee maas koguaeg oli nina õhus
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai Ajad exoticu masinaga segamini vist Ants küll eile kahekesi ei sõitnud kuskil minumeelest
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai ega exotic ka kahekesi sõita ei saa, tal monoseat ju.. ju siis Ants ikka
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai exoticul polnd monot peal ja vedas küll kedagi, ju siis oli exotic ikka...
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai Ei Olnud exotic Mina olin kartuliga. Kasutaja ptui. Käisime statolis. Aga jep kahekesi läheb küll gaasiga tagale, üksi küll väga ei lähe.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai Stiivu lasi tagal ju, peaaegu oleksime mendile ka vahele jäänud. Äge punane. Mul sama
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai a eile hakkas mingi teema rolleriga. sõitsin maanteel mingi 60 ga umbes siis andsin gaasi põhja ja no kiiruseks võis olla vast mingi 90 100. Siis lasin gaasi maha, Ja kui uuesti gaasi keerasin hakkas puterdama ja paukuma, (sumpast) . nüüd vahepeal nagu läheb korraks haigelt edasi jälle, siis vahepeal puterdab, vahepeal on üldse nii et hoiad gaasi põhjas, üldse ei puterda aga nagu edasi ka ei liigu, Et liigub hästi aeglaselt.vahepeal saab täiesti peeneks lasta. ja siis jälle puterdab, Ajus pole asi. Küünlas pole asi KLappides pole asi Karpas pole asi. KUST VIGA OTSIDA ?
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai lisaõhk, tihendite, kollektori vahelt, vb karpa timmist ära :roll:
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai Kere ja mootori vaheline mass ok? Ja need kes ütlesid et nad 2kesi ei lasnud siis teised vb ei näind aga statoilis lasid nad küll.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai ei yamahade viga kohe see kindlasti pole.Massiga on probleeme ka ap vendadel olnud, mul oli kunagi juhus, et sril oli tuuning kollektor, mis tõi karpa nii ette et käis mõnikord õrnalt vastu raami sõites ja siis hakkas pull pihta hea, et põlema pole läinud, säde oli nii küünlal kui ka karpa ja raami vahel. nendel krdima uutel roxidel juba tehase poolt massjuhe raami ja ploki vahel 8)
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai Vihmase ilmaga peaks see normaalne olema, mul enda endisel aeroxil oli sama jama... süütetrummel oli seest paksult pori täis