Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai Vihmase ilmaga hakkab mul ka puterdama kui niiskust saab, aga mul jooksis säde vabsee piduriheebli juures panin raami ja vario poldi külge juhtme kohe töötas korralikult.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai niisiis, Asi on selles et ma ei sõitnud vihmaga. ja masssis ka asi pole, kuna mul on juba lisamass pandud, täna hakkan viga otsima, eks annan teada mis saab.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai Loodame, et saad vea kätte, aga, hooaja avamisel jäi pill silma just erilise mootoribloki ja velgede poolest. Südamest loodan, et varsti kondlid ka peal, siis ikka täielik maasikas. Aga, jah, Stati juures läks jube mõnusalt nina õhku kahekesi, Võrus siukest asja küll ei näe, selle uus ja huvitav.. :lol:
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai kondleid tahaks ise ka juba peale, ( aga värvituna ) PROBLEEMI KOHTA: puhastasin süütetrummli ära a ikka sama teema, Simmerid on ouk. ma ei oska midagi enam vaadata. HELP
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai hmm endal täpselt sama jama aga mul hakkab siis tõõle kui ma tule juhtmed lahti ühenda külje pealt proovi seda
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai mul polegi tulesid peal , Aga mul pole nagu juhtme pistikut ka. On juhtme otsad ära puhastatud, ja seal lahtiselt, kas see mõjutab midagi ?
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai kurat neid teab, äkki võtavad kuskilt massi või peksavad rüüsist läbi kuidagi.
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai Endal oli sajasega peaaegu sama asi, hakkas ka puterdama. Panin toorest peale ja läks minna. V sul automaat?
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai a eile hakkas mingi teema rolleriga. sõitsin maanteel mingi 60 ga umbes siis andsin gaasi põhja ja no kiiruseks võis olla vast mingi 90 100. Siis lasin gaasi maha, Ja kui uuesti gaasi keerasin hakkas puterdama ja paukuma, (sumpast) . nüüd vahepeal nagu läheb korraks haigelt edasi jälle, siis vahepeal puterdab, vahepeal on üldse nii et hoiad gaasi põhjas, üldse ei puterda aga nagu edasi ka ei liigu, Et liigub hästi aeglaselt.vahepeal saab täiesti peeneks lasta. ja siis jälle puterdab, Ajus pole asi. Küünlas pole asi KLappides pole asi Karpas pole asi. KUST VIGA OTSIDA ? HELP
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 14 Mai otsiksin mina seda süüte trummlist sest endal sama jama olnd süüte trummli pärast ehk on katki läind või midagi seal on proovi kellegi teise oma
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 HELP kuna teist karpat koos kollektoriga peale proovitud, töötavalt masinalt sai võetud.