Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 HELP käisin jep kokkutulekul, tulin alles raadile, ja peale mäkki lahkusin AGA MASIN TÖÖTAB; asi oli siis küünlas,, ja väntvõlli kiilus( mille ma ise tegin) mis hoiab süütetrummlit kindlas asendis. Kiil oli liiga väike, süüde oli vale ja küünal oli ka läbi. Tartu tagale !
Re: Feiker-i Yamaha Aerox 2003 HELP kasutaja ptui pani matsu mu rolleriga harjutas tagal laskmist ja läks käest ära. aga noo teeb korda. Mihhhkli kaameras peaks pilte ka olema mis karl eile tegi, äkki keegikunagi lisab , oleks normaalne. tvi
ai ai esiratas, kas põhjakondel üldse läheb alla?Maitea vaheta prillid välja või midagi Muidu suht kena ju.Kus yss on :lol: :lol:
muidugi läheb põhjakondel, ma tegin ju ükskord madalamas ka ja siis läks veel alla ka , olen otsinud ka prille, korra ostsin ka ühed, aga ei sobinud. kahetsen et yss i maha müüsin:S
no sa oled küll õige vend ütlema, ise panid omal esiratta suppordi ja kõik valetpidi :lol: okok peace 8)
tra oled kuulnud, et muidu käib esiratas vastu raami.Ja aeroxi prillid ei istu sr-i raami kaelakatesse.vot. see oli licalt, et saaks masinat liigutada ja võtaks nati vähem ruumi, on arusaadav?