saab ju mööda kotte dann aga krdi sellist asja kuidagi võimalik 50sena pleks arvele saada ?: D siis mõtleks ise ka , lube viitsi eriti teha, saaks 600se load teha siis veel
kusjuures ma ei teagi dokke pole ju vaja ja veel et teed mingi suvaka ostumyygi janii aga raiko sa saad ju praegu ka vist juba 600seid teha ? ehk a2
no ostumüügi lepinguga pmst jah, aga mingit ülevaatamist ei tle kui tahan ilma dokkideta arvele võtta ? ja mis a2 saab ka 17.5 tegema hakata juba sis ? krt ma motorsis 250 ktme ka 50ste dokkidega näind tglt kuidas need teevad neid ? keegi teab võiks ps öelda
sitaks normal pill jep, edu sellega. nende dokkidega on nii, et arkis klõpsivad ilusti su raami nr sisse ja kohe näha et 125, peaks olema vähemalt nii. endal ka gpr 125-l 50se dokid olemas, siiamaani pole mentidega probleeme olnud
tsikli lubadega asi nii , et vanusest ei loe asi üldse. oled nt. 55 pead ikka teatud aja sõitma a1, siis a2 jne. korraga ei saagi neid infinity lube teha.
250 KTM-id mobotitena arvel KUS KOHAS?? Mina küll pole näinud! Lubadest ei tea te midagi. A1 on ainult tatikatele ja 18+ saavad kohe alustada A2-ga. A2 ei ole ka siin öeldud kubatuuri piirangut, sõida või hayabusaga niikaua kuni on võimsuse piiraja peal. Täiesti lollid tarkpead! Lisaks võid sa ju täislubadega sõita ka võrriga, mis kuradi vahet seal on mis load ja masin! Kui ego ei luba siis muidugi küll, aga see on juba sellise idioodi enda mure. Kui 2011 aasta poemasin siis registreerimine ei tohiks olla probleem, ostupaberid peaks ju olemas olema. Kui kellegilt ostetud, siis ikka peaks olema, sest tra, nii kiiresti ära kaotada need suudab ainult mingi retard.
mnjaa ma mõtlesingi et raiko saab hakata tegema a2'te masin on arvel, numbrimärk ootab garages kuni load saabuvad.
ei tea, ega ma nüüd nii üüratult palju ei sõida sellega. vahel lasen rolleriga ka ringi ikka. osad on arvand et see 50 esmapilgul aga samas ma tean ega iga politsei nüüd nii loll ka pole. mul hea siin kodukandis metsa sõita kui vaja :lol:
ei tahtnudki midagi halvasti öelda küsisin, kuna ise ka lubadeootel ning vajadus vahepeal ringi sõita. Edu edaspidiseks ja hoia teda! 8)
sellist asja küll raudselt pole kohe ,aga muidu a2te saab alles siis tegema hakat akui 18 täis oled ? või 17.5 ? sorri ,et ot dannu
ma olen aru saand et saab a2 samamoodi teha nagu autojuhilube nagu et kui 18 saad siis saad kätte nagu.
tänud ls vaikselt tiksub aina, varsti peaks hakkama hoolduse aega vaatama ainuke halb asi on see, et autokoolis saab käia vaid kord nädalas praegu, kuna rahvast nii palju tegemas. ja mujale pole ka mõtet minna kuna mul üle poole tehtud juba. hiljemalttt juuni lõpuks tahaks ikka ilusti load kätte saada
Kindel et see sul ikka 11' aasta mudel on, sest sellise värvilahendusega tegemine lõpetati 2008 paiku ära. Sealt edasi tehti punase raamiga. Muidu hea masin, endal sama. Ma vahetasin ainult enda omal peeglid ära, kuna need ümarad ei näe väga ilusad välja :lol: