nagu ses suhtes on ju kui osted 2011 ja esmane registreerimine 2011 aga jah ei olegi kuskil väitnud et kõige uuem värvilahendus on mhm, peeglid tglt häirivad need jah suht koledad aga eks vaatab, kyl midagi ma midagi ette võtan nendega
Lihtsalt vana masin seisis kusagil ja jäi üle , sellevõrra sai parema hinnaga ka , ja pill on ikkagi tutikas ,sitta see millised kleepsud seal on
mhmm täitsa piiks jälle spidoga mingi jama nüüd pmst näitab kiirust jälle täiesti mööda, mingi pöörete järgi. kohapeal on ka 34 koguaeg sees(Y) lasin korra peeneks mingi 170 viskas ette, normal tuleb vist jälle Ap'd külastada :lol:
Vaata kas akuklemmid maha pole tulnud, mu SX-il oli eelmine aasta süüdlaseks lahtised akuklemmid täpselt samale problale
nii üllatuslikult läks see ära ei oska seletada, kui siis ainult sellega, et pesin survekaga masinat. vb sai kuskilt midagi niiskus. niiet nüüd tuleb vist lapiga pesema hakata :lol: aga jah, nüüd töötab kõik nii nagu peab
georg ellab jah mingi nv siis kindallt aga jahm, sai siin ükspäev õli ostetud hetkel käin igapäevaselt koolis, siiani kokkupuuteid härra politseiga pole õnneks olnud. ptui ptui ptui selline küsimus et keegi teab kus tal muidu piirajad on v ? endal pole üldse enne muidu kokkupuuteid käikudega masinatega olnd niiet hakkas huviatama. ise midagi nokkima ofc ei hakka, piirajad lähevad aps ikka maha.
Sumps pidi üks suur piiraja olema, seal see paun pidi igast sodi täis olema, mis siis eemaldatakse. Samuti tehakse väljalaskeava suuremaks ja midagi veel vist. Niipalju jäi mulle Ap jutust meelde.
sumpsis katalüsaatorid ja nussid sees ning uuematel apriliatel peaks olema cdi piiraja ka olemas mis mingi keskmistel pööretel süüte ajastuse valeks keerab... muidugi klapp peab töötama ka, muidu jõudu ei tule, ei lähe pöördessegi lõpuni. küünal vahetatakse ka ära kui jõud välja imetakse.
mh ? aps pannakse suuremad düüsid sissse , aga muidu jah , kõike kätte tahad saada siis pannakse 34 karpasi ka
mnjaa suurema karpa peale kyll ei mõtle kui midagi tuleb siis aint sumpa, aga seda asja ka veel ei tea, kuna kui sumpa panna siis kaob garantiii ära :roll: