vägakõvapill,kõik on timm , piirajad maas siis ilusti annad tiiru ka , jaa võid andruse ka ülesse äratada :
pm asi siis niikaugel et eile viisin ap'sse, piirajad+hooldus, loodan masina homme kätte saada [/quote] haha , sa ei saa seda järgmine nädal ka kätte, unista rahus , eino ikka saan ju
Nii masin käes siis, piirajad nüüd maas ja tonni hooldus ka. Arve oli küll krõbe aga noh loodan et seda väärt. Edasi käib ikka paremini, tunda on ikka et jõudu on palju rohkem.
hehh see vist on hea igatahes täna sai siis sõidueksam ka ilusti sooritatud, nädala pärast lubadele järgi. igavausest üks pilt ka siia, sõbrakas stussmanniga
Taiega taiega kõva pill on, peale piirajate maha võtmis liigub ikka päris hästi muarust , meeldiv , dan ise magab juba ..
heh, eile sai jaa viimsi ja pirta vahel paarutatud, ajasime korra georgi ktmiga ka joonele, ütleme et ikka sain pähe
japp sai siis üks pikem tripp ka tehtud, käisin siis maal, rakverest 30 km veel edasi 8) kokku sai siis paari päeva jooksul sõidetud peaaegu 300km, masin pidas ilusti vastu jne, selg ja kann jäid aint veidi kangeks :lol:
Ma saan mingi 30-45 min sõita kui selg hakkab tunda andma. Aga kui mul veel relv alles, siis võiks septembris või millalgi sõidu teha, raudselt võtan masina jälle Tallinna kaasa. Tahaks proovida ka, mis minek on piirajateta masinal.
2 tundi andis ikka tunda jahm Teeme nii, oleks naiss Täna käisin siis saue arkis ja sain lõpuks oma load kätte 8)
:lol: , ei aga jah, ise ktm sõites tundsin kohe et on minekut rohkem, võino mul on jõud ühtlaselt kuidagi pööretega, aga sellel läheb lõpus see nii peeneks ja pöörde et jube. e: kilovatte on ka rohkem ktmil