Täitsa kena pill juba Lasidki madalamaks? Muidu täitsa "ok" aga tagaratast võiks flansiga veidike väljapoole tuua edu!
ma ei tea kas siin on photoshop, kahtlane kaamera nurk või ongi auto madalam. haigelt parem näeb välja igatahes. aga jh nüüd hertzi süsteem sisse , toonklaas taha ja taga väike flants vahele ja ongi megakena. krt marek alguses sõimasid mu läbi selle madalduse jutu pärast.
oi see on vinge mustang-üks esimesi mustange rk-foorumis ja ära sa oma velgedele/autole,neid pikanäpu mehi ligi lase,nendel hakkab kohe ila jooksma-kui sellist masinat näevad ainult edu
Nägin samasugust Mustangi kuskil linnapeal , eimäleta täpselt kus , too oli originaal velgedega jne . Too nägi ikka tõsiselt rõvedam välja . Kena masin ja edu .
Masin on KENA. isa tahtis taolise kerega mustangit osta aint mootor oli tiba võimsam pea 2 korda vist isegi kW poolest. Liikus väga julmalt. Aga see oli kuidagi veidi sportlikuma kerega aga kere sama ei olnud veel 5 põlvkond. muidu palju edu sellega ja paksu rahakott
Sai siis auto ära nähut, heaja aus masin on. meeldib Tegelt olen kasutaja zann, ei viitsinud sisse logida
Muhe ford Ja kuna se toon klaas tuleb? Vinge helisüsteem,Neoonid,ja värgid? Koso spidosi ei pane? tuuning võre ja strobosi?
Kui toonima hakkad, siis soovitan limitexi minna, töö kiire ja kvaliteetne. Hind ei tohiks ka palju olla. Ühel sõbral tehtud seal kaks autot. Muidu auto on väga kena.
kle kas sul see auto mitte myygis ple?...nägin auto24.ee-s,kui see on sama mustang..-siis mis põhjusel myygis on-kw tikkub väheks jääma jah... :lol:
Krt, Marek jumala ülbe, nägin täna masinat Tähe tänaval, viipasin, Marek ei teinud väljagi . Teemasse ka, et masin on haigelt kena, päriselus kõvasti ilusam veel kui piltidel .