Kusjuures ma isegi panin tähele sind aga ma ei olnud võimeline niikiirelt reageerima sulle vastu viipamast Better luck next time Aga jah täislube veel pole ,tulevad alles kevadel JA minuarvamus kah ,et päriselus on palju ilusam
Nõrk masin, ma tean üht Hummerit, millel lendas meretuulega kapott minema 8) Muidu suht kole vaatepilt oli jah, kuidas oli nagu ära hammustatud see tükk .
Maitea kas ma nägn õigest, aga kas sa kunagi suvel või suve lõpus otepääl ei käinud? Oli täpselt sama mustang, auto naisi täis, tõmbasin veel sappa aga siis keeras tanklasse. praegu mõnus välmius.
Lalaaa ,midagi teemasse siis kah *Sai siis ALPINE makk muretsetud,et nüüd kaovad nod 2 originaal jura sealt ära Aga jah sellega natuke vaeva nüüd ,et mul originaalis nagu cd makk ja tavaline eraldi ja nende vahel on võim aga selle võimu peab vahelt ära võtma ja juhtmed uuesti vedama. *Siis selel käigus teen ka parempoolse eespoolse kõlari korda ,kuna to ei funkand juba algusest ,pole aega tegelda olnud. *Suunatuled vilguvad ka liiga kiiresti ,peab slel probleemi ka ette võtma arvatavasti relee läbi *Täna sai siis ostetud ,käigukangi ümber korralik plastik ,enne oli natuke katkine Ja soetasin ka uue selle uksepiida aga ainult ilusat punast värvi ,et siis tuleb see ära värvida *Leidsin ka omale udukad aga ,ei olnud raha ära osta neid aga varsti varsti ostan * Plaan siis uued kõllid panna talve poole *Ja flansid lasen ka taha teha ,saab rattad välja poole tuua *Kapott uuesti üle värvida ja vb mingid augud sinna teha *Xenonid tuledesse *Toonklaas *Madaldus
Noh tglt ei olegi vaja aga siis on ilusam aga noh see on viimaseid asju mida teen,kuna see häirib kõige vähem