Kena auto , aga mul tekkis väike küsimus , et kas mendid pole sind veel xenoni pärast maha võtnud ? Tuttaval olid ka muidu xenonid ees vw golf 2 rohelinekonn ehk keegi näind , aga igastahes tal olid ka ees ja meie banaanivabariigis ei tohi ise panna neid ja riigis pole ühtegi ametliku töökoda, kes paigaldaks neid. Jõudu ja jaksu sulle sellega !
Ära minu pärast muretse ja xenonitest ei viitsi kellegiagi rohkem rääkida E tähitsus olemas ja mina ei tea midagi ,ostes olid peal Aga aitäh ikkagi
siukse keraga mustang on tavaliselt just see mis mulle ei meeldi.meeldivad vanemad ja uuemad rohkem. aga sinuoma on ikka kuidagi väga stiiline masin.ise sõidaks ülimalt hea meelega siuksega kunagi.väga meeldib
Võrr kena. Nüüd auto ka. Alguses vaatasin et suht mööda auto, kui tulesid ja velgi polnud. Nüüd hoopis teine arvamus. EDU 8)
sõbra '97a Mustangil on Cobra face ja näeb veidike tigedam välja ja mootor ka muidugi võimsam, mis sul. Muidugi veljed on nunnud sul
Nägin ka täna masina ära ilusa auto oled saand endale ja need veljed sel all veel no need on jõhkralt kenad