Arvatavasit juhtub nende asjadega ni ,et müün maha mis saan ja siis vist teen kondlid musta kuldsega ja metal osad pulbri ja vaatab ,vb kõik varuosadeks Kuna vaatab kuidas rahadega lood aga pulbri viin asjad kindlasti
nii on lood, et see poiss käis eile tõrvas ajasime tsipa juttu ja nüüd on mul mhr team 2 summuti toas. väga normaalse jutuga ja äri ajada temaga pole mingi probleem, soovitan. muidu ma see, kes mersuga oli ;D
Igatahes jah võib kõikide juppide hindu küsida aga ega ma neid ikka väga poolmuidu ära ei anna Silindri teeksin ainult hea hinnaga Silku vastu võib ka vahetust pakkuda nii et komp peale Aga jah sumps läks siis minema sõbralikkudele Tõrva noormeestele
Ei list on väga hea aga oled nüüdseks otsutanud, kas hakkab uus flipside edition valmima või müük? kuna 18 saad tekkis küsimus, et kuna load kukuvad
Otsustatud, et osad jupid müüb maha. Ja tal juba ammu autogi olemas. (Usun, et koos mingite lubadega...)
Niii aerox jääb siis praeguse seisuga mulle ,kuna kui müün siis ainult terviklikult Esmased plaanid ,siis metall osad panna liivapritsi valmis ja siis hiljem pulbrisse Pulbris siis lähevad mustaks järgnevad asjad: Blokk,variokaas,kick,veljed,veepumbakaas- see oleks siis esialgne missioon ,siis vähe kaubanduslikum välimus Praeguse plaani järgi siis tuleb asi seest kuldne ja väljast pärlmutter must ja natuke kroom detaile