Re: Freedo 6 See on ju 125cc roller ja kui seal mootoris juba jamad olemas, oleks odavam uus mootor peale osta Ehk kõige ebakindlamad hiinakad 125cc ja 150cc, lihtsalt infoks.
Re: Freedo 6 Mul on ka Freedo 6 ja kaks aastat sõitnud ainult vahetanud ühe korra õlitustrossi ja pole hullu masinal midagi! 2t, 50cc, tipp77km/h sirgel, täiesti stock!
Re: Freedo 6 Misasja, ja ongi nii või, et vähem kui aasta vana roller läheb varuosadeks? Nii kapsas siis või?
Re: Freedo 6 Ei oska kommenteerida, kuna pole omanik. Kuid tellisin tema käest tagumise porika ja täna sain kätte. Julgen soovitada kui müüjat.
Re: Freedo 6 Ei õnneks mitte, minu oma on nagu fööniks, tuhast tõusnud. Hangin talle juppe külge. nüüd juba olemas: kleepekad, numbri alla käiv porikas ja sport sumps. Muide soovitan teistel ka see numbri koht välja vaadata, kuhu sobiks, kuna kui registreerima lähete saate selle numbri ju, ja kuhu te ta siis kinnitate
Re: Freedo 6 Ega keegi pole Freedo 6-e esituld lahti võtnud??? kuidas käib või kas saab võtta nii et ei pea liimi sulatama. :roll:
Re: Freedo 6 Kui jutt esitulele läks, oskate ütelda, mis pirni tüüp seal on ? H4 või H7 ? Peaks xenonid hankima, aga pirni pesani pole veel jõudnud.
Re: Freedo 6 Xenonid oleks parem kui originaal halogeenid Sellepärast oleks vaja teada, mis pirnipesad seal originaalis on, kas H4 või H7
Re: Freedo 6 Eih olen saanud sõita ühe oma rolleriga kus oli xenoni komplekt peal, sõna otsese mõttes, öö ja päev võrreldes tava pirnidega. Ja kui võrrelda tava pirniga, siis on ka turvalisem sõita, enamus rolleritel originaalis helendavad lambikesed, kuid selle xenoniga on tõesti kogu tee näha ja kui korralikult paika keerata, ei pimesta vastu sõitjat. Kavatsen sellest hea hiinaka kokku panna, siis tahaks selle tulede jama ka ära vahetada. Kas siis keegi teab, mis pesa seal on ?
Re: Freedo 6 Hiinakas jääb alati hiinakaks, võid sinna ei tea mida külge nikerdada. Selle ajaga, mis siin vastust oodanud oled, oleksid ammu juba selle enda rolleri pealt järgi vaadanud.