Re: Freeser-i super 9 nii sai sis see kleeps ka küljepealt ära võetud ja ei tea millal ükskord sis uue värvi peale saab
Re: Freeser-i super 9 täna sai JÄLLE spido kondel lahti võetud ja oi mis ma näen jälle katki :-x :-x :-x viimasel pildil ennem jõudis mingi lind sinna peale si*tuda :-x :-x sai sis klaasiliimiga uuesti kinni pandud need junnid hetkel ple raha ka ni palju et dh osta aga peab vist selle ikkagi ostma mingiaeg ja värvimiseks läheb alles talvel ennem ei saa kuidagi moodi :? ja klaasiliim ei aidanud :? tuli lahti ikka
Re: Freeser-i super 9 täna ostsin sis punase surveka ära ja asi muutus kohe täiega nüüd on ikka väga super jälle tänud BikeWorld-ile et nõu andsid
Re: Freeser-i super 9 nonii vahepeal sis juhtund: võtsin selle koleda tagaporika ära ja rolleril midagi viga ka ainult vändast läheb käima starterit võin vuristada jupp aega aga mitte midagi :? äkki kellegil super 9-le rõngaid pakkuda?
Re: Freeser-i super 9 Sul l2heb neid rõngaid vist nädalas paar päris kobe roller on see super plegi sellise pilkuga vaatanud nagu sinu teemat
Re: Freeser-i super 9 ei tegelt ma pakun et see silku on mingi praak sest algul ju kui hakkasin rõngaid vahetama polnd ühte rõngas aga pesen rolleri ära ja teen paar paremat klõpsu kah ja muid tänud kiituste eest
Re: Freeser-i super 9 vahepeal sis lubatud pildid kuna hetkel vett pole ei saa ka rollerit ära pesta :?
Re: Freeser-i super 9 kunagi varsti vahetan park tulede pirnid led-ide vastu sis peaks ka veits parem jääma aga egas midagi liigub küll hästi praegast aint et kolvirõngaid siiski uusi vast vaja kuna see et üks vana ja üks uus ei sobi vist ikka kokku
Re: Freeser-i super 9 praak silku v6ib kyll olla. ma sain tutika silku mille läbimõõt oli 39,9 ja sisse pidid minema 40 rõngad. see on ainult oletus :roll:
Re: Freeser-i super 9 ma ise kaldun ka arvama et praak silku see ei ole normaalne et ta mu kolvirõngad ära sööb
Re: Freeser-i super 9 vahepeal sis sõitnud ja kütet juurde valand törts aga varsti peab vist kuskile seisma jätma ilmad lähevad juba suht külmaks ära eriti kui selle masinaga gaasi põhja virutan sis hakkab ikka külm küll
Re: Freeser-i super 9 vahepeal on 10 000 ka täis saand ja töötab küll veel ainuke viga on see et teda tuleb vändast käima peksta mõni hommik ta mulle näkku ka paneb ja ei taha käima minna ja sellepärast tuleb ka kooli hilineda
Re: Freeser-i super 9 mul ilmselt silku läbi omadega aga vb kui uus kolb ja rõngad panna saaks ka veel sõita