Re: Freeser-i super 9 PAKKUGE VÄRVILAHENDUSI Kui tohib väita siis minu arust polnud videos täis gaasiga isegi. Häälest ma ei saanud küll nüüd aru. Ja SR50 tulid koguaeg sulle aegamööda järgi, eks nad gaasi ei vajutanud palju, aga kui polnud nii siis anna andeks, et ma sind lõin.
Re: Freeser-i super 9 PAKKUGE VÄRVILAHENDUSI sa exid tüüp üritas täiega järgi suruda aga ta ei saand ja heli järgi sa ei saa võtta et täis gaasiga ei lasknud
Re: Freeser-i super 9 PAKKUGE VÄRVILAHENDUSI Freeser, muidu värvi suhtes, et omal plaanis teha sisegondlid siniseks, väljastpoolt valgeks. Punane neoon alla ja peaks suht mõnus olema
Re: Freeser-i super 9 PAKKUGE VÄRVILAHENDUSI ma ei kasuta põhimõtte pärast valget ega hõbedast ei ole huvitatud sellest küürimisest koguaeg :wink:
Re: Freeser-i super 9 PAKKUGE VÄRVILAHENDUSI Täna ostsin omale power led-id kah ära , aga roller seisab juba mingi kuu aega Ei tea nüüd vist polegi enam pool tulesi vaja päeval sõites(kevadest sügiseni)
Re: Freeser-i super 9 Eile proovisin rollerit käima kah ja isegi läks polnudki külmadega akut kuivale tõmmand, aga need led-id seal ees on ikka üli superid enam päeval küll pooltulesi ei kasuta Nüüd suunad kah led-id panema või kuidagi meisterdama sis on üli lux juba, saaks selle moto ka kuidagimoodi korda oleks ka bro 8)
Re: Freeser-i super 9 Väga prod pirnid ikka 8) Mis sa selle mootoriga ikka jebid,osta see malossi sport ära ja korras
Re: Freeser-i super 9 aaga rahadega kitsas suht muidu ostaks aga hoonimine peaks ka aitama pirnid on jap väga prod 8)
Re: Freeser-i super 9 roller jääb ikka punane ja ilmselt tuleb terake musta kah ikka juurde 8) väike kleepsutjuuning ilmselt kah veel ja peaks vinks vonks olema silku ka hoonimisse ja valmis
Re: Freeser-i super 9 Poiss lubas mulle selle rolleri kinkida, kui järgmine kuu saab ATM. Peaaegu lemmik roller siin foorumis. Kui aus olla ei meeldi SR mehed n Roxi ülbitsejad. ( Arvavad, et on meist üle ) . Teemakohane postitus ka siis: Kust täpselt need LED ostsid ja need LED tuled on ikka maru kenakesed sul. Jaksu !
Re: Freeser-i super 9 irw sa paned hea txt-d need ledid sain venna tuttavalt muidu neid vb isegi saaks veel kui väga tahta muidu jah kenad on need küll Tänud!
Re: Freeser-i super 9 Nii, otsustasin, et lasen silindri üle puurida ja kuu lõpus peaks roller jälle liikuma, kaevan ta sealt jama seest välja ja võtan silku maha ja saadan viljandisse. Kokku läheb maksma 900eq ja värvin ta siis ära kui autot värvima hakkan
Re: Freeser-i super 9 Sulle aint tundub nii, suht pepsi on talvega läinud, poleerin millalgi ära kui võimalus on
Re: Freeser-i super 9 sumpa käis poleerimises nüüd ootan kui kätte saan sis ka pildid ja viskan alla uuesti