Freeser13 Aprilia sr70 street ★★ Remont algas!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by freeser13, Märts 10, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. freeser13

freeser13 Member

237
    0
    16
    Re: Freeser13 Aprilia sr70 street ★★

Täna ilusal reedesel päikesepaistelisel päeval sai lõpuks ka mootor maha võetud. Silinder väga heas korras kuid nagu arvata oli oli kolv kuuma saanud ning tuleb uus panna. Arvatavasti mootoripoolepealt niipalju siis edasi, et puhastan kõik jupid ära laon ilusti uute tihendite ja hermeetikuga kokku tagasi. Variaatorisse ostan kangemad siduri ja survevedru ning vb vahetan ka küünla uuema eksemplari vastu välja ja ongi kogu muusika :p

2. freeser13

freeser13 Member

237
    0
    16
    Sai täna jälle natuke putitatud, puhastatud, uuritud ja vaadatud. Vaatasin, et tasuks ka uued tikkpoldid panna, niiet need tulevad kah uued millalgi! Sellepeale paneks ka ühe paari päeva taguse pildikese, et väga igav poleks :p

3. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Pane taha ka mingi asisem amort,see banaan praegu ei sobi üldse :roll:

4. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    +1 pane midagi sellist asemele nagu enne oli, ehk see kroom amort vms.

5. freeser13

freeser13 Member

237
    0
    16
    Enne oli jah yss diamond tal kunagi millalgi, vaatab kuidas raha ja viitsimisega lood on. Ega sellel kollaselgi viga pole, ainult sitt näeb välja kuid toimetab kui tutikas.

6. TUUR

TUUR Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

1,137
    9
    38
    Uued tikkpoldid pane siis ikka vastava pikkusega, lisaks ma ei mäleta, kuidas need tikkude keermed jäid, sest kaks neljast murdusid sisse ära välja võttes, kui karterit tuunisin sellel... Veits kõva keerme-liimi oli kasutatud Aprilia esinduses või midagi. Üks tikkpolt oli küll jummala custom, toda parem ei vahetaks, sest orig ei sobi.
    Vändalaagritega oli kaa mingi teema... nood peaks kaa üle vaatama igaks elu juhtumiks.
    Aga karterid said vist kaa hästi täpset tehtud, seega silindrit peale istutada tuleks kaa hoolsalt. Spacer kaa tuleb panna õiget pidi ja siis veel plekktihendid kaa õigele poole ja hermetsi igale poole vahele ja nii edasi.

Hullult hästi sobisid sinna need Koso kellad kaa :)
    Sellelt tulnud R/T sidurikell & slikid siiani minu käes. Suur ketas käis korra Pärnus ja tuli vist "TLA" kätte Tartusse jälle :)
    ja kui silku alune spacer peaks ära tüütama, siis teine samasugune on mu käes ka ilusti alles. :)

Kas äkki keegi silindripea külge termostaadi pannud või midagi? Sellist asja ei saa soovitada nii tuuning pillile...

Puzo vana teema:
    /viewtopic.php?f=19&t=18286
    Karlo vana teema kaa:
    /viewtopic.php?f=19&t=63469

Enihau, edu, see pill on alati armas olnud mulle. Seega ära seda mootorit õhku lase, sest elu poleks enam endine!!!
    Peaks ka ära ütlema, et ei saanud kunagi päris nii nagu kõik oleks tahtnud liikuma. Sa pead nüüd ta nii liikuma panema, et set ennast õigustaks kaa seal.

7. freeser13

freeser13 Member

237
    0
    16
    Jah, ehk tuleb squish ja koik taolised teemad paika ajada ei tea kas minu mõistus selle timmi oskab ajada kuid eks ma proovin :p midagi on siis küsin nõu sinult ;)

8. freeser13

freeser13 Member

237
    0
    16
    Kahjuks, kuna hetkel sadu poolikuid projekte pean ma sellest kaunitarist loobuma ja arvatavasti müün ta varuosadeks, hindadega saame kokkuleppele, asjad väga korralikud, puhtad ja kulumata. Kui keegi midagi masina küljest tahab kirjutage PS-i ja teeme diili! Seniks päikest ;) Hea pakkumise korral võin ka komplektsena ära anda!! 8)

9. TUUR

TUUR Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

1,137
    9
    38
    NoOoooooOOooOOoOOooooooooooooooooooooooooooooOOOOOO0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO0OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kui sulle varuosad meeldivad ja noid müüa tahad, ma võin vahetada kuhja varuosade vastu...

Tegelikult mainin ära tulevastele ostjatele, et väntvõlli otsa ei sobi enamik variaatoreid (ilma tuunimata) ja silinder peab kaa olema vastav pika kepsu jaoks.
    Siis ma ei tea, kas rolleriga said kaasa variaatori tagumise plaadi ja puksi millega ta muude väntade otsa istub?
    Muidu Manstoni silindrit eraldi saab kasutada iga suvalise väntvõlliga.
    Sumpa kinnitub koonilise otsaga vahejupiga, seega mõndade silindrite otsa ta ei pruugi ilma tuunimata istuda, aga neid suht vähe.

EDU.

10. freeser13

freeser13 Member

237
    0
    16
    Selgus, et müün ainult mootori maha ning alla hakkan ehitama originaal blokki, suveks tahaks arvele saada ja välimust veidi veel timmida :)

11. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    Miks siis selline otsus ?

12. henryx698

henryx698 Active Member

1,468
    1
    38
    mida *PIIKS*

13. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Mootor on liiga üleforseeritud?

14. freeser13

freeser13 Member

237
    0
    16
    Usun, et selline mootor minu jaoks on hetkel liiga ulme ning otsustasin, et hoopis mugavam ja odavam on sõita stock pilliga. Niiet võib pakkuda mulle stock juppe, kuid ei pane ka ette kui pakute mingisugust täiskuu väntvõlli ja gianelli reverse nt... võib ka lahjemaid 70cc pakkuda, aga põhiline on see, et asjad oleks tip-top korras. JA KÕIGE ROHKEM ON VAJA KORRALIKU PIAGGIO BLOKKI MIDA POLE PORDITUD JA KEERMED ASJAD KORRAS!

15. freeser13

freeser13 Member

237
    0
    16
    Sain ss täna peale pikka ehitamist pilli uuesti ilusti tööle originaal mootoriga ja juhtus väike apsakas, nimelt kui mina lõpetasin prooviringid siis tahtis ka üks sõber sõita kes appi tuli timmima ja ta pole pmts kunagi sõitnud rolleriga ja oli veidi ebakindel ning koduhoovis prooviringe tehes läks vanal vähe lappama ja üks puu jäi kahjuks teele ette ning nüüd rollu jumala sodi, kutil käsi kipsis jne... Pilte saab ka mingi päev... :oops: Ma arvan et enam ei hakka pilli korda tegema vaid müün terveks jäänud jupid lihtsalt maha ja ongi kõik, kogu muusika

16. henryx698

henryx698 Active Member

1,468
    1
    38
    Korralik omanik... alguses mootor ja nüüd ülejäänud kh.

17. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    No mine munnni reaalselt.

18. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    +1