Freezer-i Yamaha Dt74r 2002

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by FreeZeR, Okt 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    Re: Freezer-i Yamaha Dt50r 02 74cc

Paps värvis mul. Värvid sain kuskilt värvipoest, paps tõi. Hetkel pole teda kodus, ei tea poodi öelda. Mingid autovärvid olid tgelt, aga mdea istub plastikule ka nagu näha :D

2. jontzzz

jontzzz New Member

122
    0
    0

tahaksi poodi teada:) et uuri pood järgi ja kuidas värv muidu on?:D

3. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Paps hästi ei mäleta aga arvab, et ostis raplast hoopis värvid, mingi moskvitši poest :D Mingi poolteist kilo läks vist vanas rahas, 1l x 2 värvi ja kõvendi ja pritspahtel ja krunt. Ja neid värve siiamaani alles :D vahepeal värvitud masinat üle ka mõndasid kondleid ja üks peugeot roller sai ka mustaks värvitud.

Btw, täna sain veljed siis kätte, panin veljeteibi ka peale, kahjuks ühel veljel ühele poolele jäi 3/4 teipi puudu -,- Ma ei tea kas tellib veel seda, vaatab.
    Nüüd siis garaagesse velgi alla panema. Üks jama on see, et see vend värvis mul laagrid ka paksult üle. Need peab nüüd lahti saama. Loodan, et liivapritsiga ei lasknud, siis on peetis ka. A ja piduriketas on ka üleni mustaks värvitud :D värvikvaliteet on iseenesest hea, olen rahul, kuskilt ei jookse jne. Aga krt laagritest kahju :oops: oleks pidanud ikka ära võtma.

Muidu pildu ka ja täna arvatavasti kuulutan kevadet ka törts, tahaks teada kas see õhupuhastil väikse piiraja ära võtmine juurde ka andis, revvides tundub küll äkiline 50nesena, krosalaadsed jämedamad hääled ka nüüd :D

4. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

irw just tuli sugulase mees läbi ja tõi mu kondli ära. Päris kähku käis ja raha ka ei tahtnud :D, praegu küll suu kõrvuni. Ilusti värvitud. Ennem oli mõraline ja logises see kondel ja värv oli maas.

NÜÜD:

5. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

Mis ma oskan öelda.
    1. rumal olid, et ei eemaldanud pidurikettaid ja ei katnud kinni laagreid.
    2. see kes värvis oli veel andekam kui sina, et ketta, trumli sisu ja laagrid kinni värvis.

Hea töö, kutid. :roll:

6. rregular

rregular Member

423
    0
    16

haha, pidurikettaid ikka ära ei värviks :lol:

7. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

pohhui, asi korras ja masin liigub. Tagumise velje laagrid olid korras. Kuna üks rant kaitses laagri ära ühelt poolt ja teiselt pool see, et laager kinnine.
    Esimese laagriga nussisin. Pmst kompressor lasi selle pudi nahhui sealt. Panin tavotti vahele paksult ja kui veerema lükkasid siis jäigi veerema. Tundub et laagrid jäid ellu.
    Piduriketta pidurdasin ka haljaks tagasi juba. Masin liigub, õhtul veel käisin paarutamas :p

btw, sp ei jõudnud midagi küljest ära võtta, et ma niigi reedel hommikul enne kooli läksin velgi alt ära võtma ja kiire oli, siis ei tulnud meeldegi see, oli lihtsalt põhiline et saaks ruttu alt ära ja kooli jõuaks, alguses oli diil, et saab esmp koolis kätte, aga vahepeal olid jamad liivapritsiga jne, niigi hilinesin esimesse tundi, ma arvasin et see ikka ei hakka mul laagreid ära värvima. Aga savi, midagi hullu ei ole :D kõik on korras.

8. >K<

>K< New Member

971
    0
    0

tee pilte

9. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

ärkan ära ja siis peseks masina puhtaks, siis papsilt peeglika ja teeks esimesed kvaliteetpildid ka masinast. Kõik teloga tehtud.
    päeval saad pilte ;)

10. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Lubatud pildid, mingi päev kui päike paistab ja garaažis voolik lahti sulanud, et masina saaks ära pesta, teeb paremad pildid. Vasakule küljele peab ka mõned kleepsud lisama. Kuidagi blank praegu. Peenestasin ringi ka, masin päris hea äkiline, sain asja timmi. Tundub, et midagi see väikse õhupiiraja eemaldamine juurde andis :p

11. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16

Voh täitsa kena juba.

12. Tupetuul

Tupetuul New Member

484
    0
    0

bemmi taustal pilti teinud :O

13. jontzzz

jontzzz New Member

122
    0
    0

vau, sitaks kena pill, suu jäi lausa ammuli:D:D 8) :eek: retsept !

14. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16

täitsa püss pill ju (Y)
    väga kena 8)

15. RolleriKaspar

RolleriKaspar New Member

528
    0
    0

sitaks kena masin !

16. >K<

>K< New Member

971
    0
    0

veljed on vaga kenda masinal, vaheta istme nahk ära siis kõik korras;)

17. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

istmenahk jah tahab vahetamist. Peab uurima ühe rätsepa käest raplas, et teeks nii, et see yamaha jääks alles, et vahetab aint selle musta osa ära vms.

18. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Täna sai siis kõvasti Jasspoisi ja ühe teise rolluvennaga kõvasti hagu antud. Ligi 100km sai ikka ära uhatud. 5,6 peenestades nagu masin täisgaasil tahab pooma hakata v nagu tõmbab hinge kinni törts, lased gaasi nati maha läheb edasi. peaks nõela tõstma siis ühe astme võrra järelikult, et rohkem tahaks nagu peale saada.
    üks pildu ka siis, yamahavennad 8) Urge statoili parklas

19. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0

sitagi yamaha vennad , cpi seal taga :D :D
    Okei , tglt masin on kena ja siuksega tahaks proovida küll tiiru teha , päris korralikult võib edasi astuda :)
    Palju edu

20. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

see froodo hoopis, rikkus jah ilusa yamahahõngu ära :D
    ;) tallinnas kokkutulekule tuled, siis ikka saad :D
    praegu 50nene, aga autodele peenestab järgi küll lebolt. Enne suve vast ei teegi 70neseks. Praegu veel ei näe vajadust, lippab väga hästi ja kütti võtab ka maruvähe 50sena.
    Suured tänud :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte