Freezer-i Yamaha Dt74r 2002

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by FreeZeR, Okt 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    Re: Freezer-i Yamaha Dt50r 02 74cc

jep, nii kõige kenam, see on ka mul plaanis, selle tagumise kondli all on ilusti raam ja selle külge saab ilusti tule panna, suunakad peab ka kuidagi leiutama, nende jaoks juba oleks väikest raamiratsi vaja vast. Nv-l nati soem on, siis viitsib ehk külmas garaages teha.
    Homme viskan amordikõrgendusest lähedalt pildi.

2. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Täna sain kätte yamaha kleepsud, 2e kleepsuga sain üle :| , või siis nad mõtlesid need järgi saata, pidid mõned jupid järgi saatma ja vb on siis need 2 kleepsu ka seal.

igastahes pildu kah:

lubatud pilt amordikõrgendusest:

3. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0

Haha, amordikõrgendus tõesti ulme :D

4. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Mis sellel häda on siis :D Enduuurokatele müüdaksegi sarnaseid kõrgendusi ka poes.

5. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0

No ma ei teadnudgi, kuidagi kahtlane oli alguses arusaada, aga kõik timm, palju kõrgendab siis ?

6. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

no võrdle vanu pilte ja uusi. Alguses sai amordikõrgendus liiga julm tehtud, see väike kõrgendus mõjutab suht palju ikka. Kaalujaotus läks ka poole paremaks. Ennem oli pmst tahapoole kaldunud ja eriti pask siis kui keegi taga istus, siis oli ehtne lowrider.

7. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Täna sai siis paarutatud ja ka 3 Yamaha kleepsu peale pandud.
    Pilte ka siis:

8. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16

Välimus täitsa minu maitse järgi. Amordikõrgendus tegi masina üldpildi ka kõvasti paremaks. 8)

9. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

:) , tegi jah, sugulane kelle masin see oli, see ütles ka, et kõvasti andis juurde, nii välimusele kui ka juhitavusele/sõidumugavusele.

Muidu täna oli mingi nuss ja ka vaheajal paarutades oli nuss, nii kui masin seisma jäi siis hakkas bena voolama karpast, ja siis vahepeal ajas täiega sinist ja täna sõites just nagu ei saand kätte, tõmbas karpa tühjaks vms ja täna võtsin ujukikambri kaane maha, et düüsi puhastada jne, siis avastasin, et mul see nõelklapp mis peaks ujukiküljes olema, see seal polnud, arvatavasti selles oligi asi, eks homme kooli peenestab saab aimu kas oli selles.

NB! Kolmapäeval võib masinat liikumas näha Tallinna tänavail, sõbraga vb kaasa, ta läheb sr-ga oma tsiki juurde. Aga kahju, et kolmp. Tallinnale TPR-i möiret ei saa pakkuda, aga seda vast saab mais kokkutulekul ma loodan :D

10. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0

täitsa kena :D tahaks tiiru saada, nv lähme äkki paarutama?

11. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16

Eks see natuke viimistlust vajab veel. Mis muidu lenksu laiuseks on kah? 80cm on täitsa talutav mu arust, edasi ei oska kommenteerida.

12. Heelium

Heelium Member

551
    0
    16

Ei tea jah, lenksulaius minumeelest ka OK, originaalis oli vist 80cm +-2cm, see mis tal praegu, pole vist pikem? Aga kinnitused on ja mööda, mul olid ka.

13. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16

Rahu, mehed 8)
    Kleepse on ka minu arvates veidi liiga palju (me lihtsalt avaldame oma arvamust ja vahel on sellest ka masina omanikule palju kasu).
    Muidu masin igati vinks-vonks 8)
    EDU! 8)

14. jasspoiss

jasspoiss New Member

54
    0
    0

Olen ise pilli kordi näinud, sõitnud ja peal istunud. Minu arvamus oleks selline: lenks on täiesti normaalne, kuna enda dt-l vabriku poolt umbes sama lai lenks ja mida laiem on lenks, seda tugevam on haare. Esirehvil on seal mustrit küll ja veel, tagurehv on tõesti kulunud, kuid mis sellest enne ikka vahetada kui lased nii pastlaks kui vähegi kannab, traadid, niidid välja :lol: Kleepse ei ole üle liia palju, sest ilma oleks ta liiga plank.
    Inimesed on erinevad ja kõik ei peagi kõigile meeldima.

15. Tupetuul

Tupetuul New Member

484
    0
    0

esirehv hakkab plangustuma, 2mm on healjuhul

16. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Täna sai vahetatud kõik tihendid silindril. Originaal kolb tegelt suht kahjustada saanud ja seda tänu 20km pmst ilma õlita sõitmisele suvel...
    Suht huvitav on see, et sumpa augu all on blokis tühi auk, ei tea milleks see mõeldud on, tihendil on ka selle jaoks auk, aga silinder sinna peale nagu ei lähe.
    Enam rõhku radikasse ei peksa, see silindripea keskmine tihend oli jh suht õhtal omadega. Nüüd kui opvoereni tellimus läheb, siis tellib arvatavasti uue kolvi TPR-ile ka lõpuks ära, siis hea kokkutulekul paugutada. Hetkel see 50nene jääb mu jaoks mannetuks, kuigi mõned kes sõitnud, ei usu et see 50nene on lol. Komp sai ka ära mõõdetud, ainult 7 :| , suht kusine juba, aga kusjuures poolest kickilöögist läheb käima isegi. Suvel oli mingi 9 veel, aga no see stock silku kõvasti sõitnud ka... Täna sai ka karpa ujukit tagasi väänatud veits, enam ei jookse kraan lahti välja kui masin seisab...

Väike illustreeriv pilt ka kolvist siis, jäljed sees, aga küün taha ei hakka.
    kes seda märkas, et tihend valepidi, siis ma tean jh, sai esimese hooga valesti pandud, aga muidu see väiksem auk jääbki pmst silindrist väljapoole.

17. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Nii täna läksin niisama igavusest ümber poole küla ringi tegema (5km), viimasel km koduni suri lampi välja, siis kodus avastasin, et kicki pekstes tuleb vett sumpast. Sai siis jälle korra lahti võetud ja keskmine tihend puhastatud ja välimine pandud originaal tagasi, kuna see mis paps camexist tõi, see oli liiga jäme(ilmselt mingi teise am6 versiooni silindripea, tpr silkupeale see sobiks), kallasin bena ja õli ka karterisse. Sai asi käima pandud, peksis alguses õrnalt vett sumpast. Nüüd töötab nagu paremini kui ennem, nüüd on timmis masina sümptomid tagasi ja miskipärast on ka kompressioon parem :p nüüd komp 8, sellega võib juba rahul olla. Ju siis ennem susises läbi kuskilt.

18. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Täna sai ära vahetatud suunatulederelee. See mingi tnt relee ja piiksub :D Tegin ühe video ka suht just ja seal ka korraks panin suuna, suht kõvasti piiksub :D aga noh vähemalt ei unusta suunda sisse. Suhteliselt kasulik isegi see :D

tsekkige biiti 8) , seal videos pole mingi tipp, see 400m drag aint ja ilm oli ka tuuline. Mõnel ilusal päeval teeb ehk ühe tipi video ka.
    Jubedalt tahaks uut kolbi juba. See nädal loodab opvoerenist ära tellida.
    http://www.youtube.com/watch?v=XJ7oUpr8CM0

ja üks pildu kah.

19. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Krt, eile sai sõidetud päevaga mingi 200-300km ära. Alguses tuli mingi vibra mootorisse ja läks aina hullemaks.
    Kahtlustan käigukastilaagreid. Revvides siis kui põõrded langema hakkavad, on räige vibra sees mootoris ja häält teeb ka.
    Homme kakub mootori lahti ja eks siis näis mis viga on. Kui ise hakkama ei saa, siis mootor pagassi ja viib tuttava mehaaniku juurde.

20. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

Ise AM6 peal olin siis mul läks mingi 3-4 korda väntvõlli otsas kiil puru nii et ei vedand tasakaalustusvõlli enam kaasa, aga sidurit vedas. Jumala pedekas süsteem seal see kiil, hammasliide oleks palju kindlam!

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte