Freezer-i Yamaha Dt74r 2002

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by FreeZeR, Okt 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Re: Freezer-i Yamaha Dt50r 2002

Mis kuradi reissing kettad :eek: Pole rahaga midagi targemat teha vä? Jäigemate vedrudega ei hakka sul mitte midagi libisema. Läbiproovitud värk.

2. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Kui master nii ütleb ! 8) On küll rahaga paremat teha, A2 lube tegema kohe ja B kat ka kohe käes. Teeb selle masina korda ilusti ja siis enam ei larista, jääb seisma v müüki kui tsikli peale üle.

3. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
  4. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0

tegi just tellimuse :D haha :D

5. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Mother of fuck .... eks siis järgmise tellimusega, peab käppelt tegema, enne hooaaja avamist tahaks kätte saada v siis eestist.

Tra kes topib käiguka sidurivedrud variaatori alla, krdi hollandlased.

6. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16

suht hästi siis jh :lol: eks ootad järgmise tellimuse ka ära :p

7. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Miks sa neid koos ei teinud? :eek: Soodsam ju siis. Ei paista nagu, et rahaga paremat teha oskad.

8. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Teengi koos, ma ei pea teooriat tegema. Aint sõidutunnid. Kuna kursus oli pmst talvel, siis polnd mul midagi teha sel ajal. Nüüd siis küsisin kas saab need ka ära teha. Alguses oli jamasid, et neil pole A2 kat tsiklit, aga nii saan, et teeb õppesõidud A1 tsikliga ja eksami jaoks võtan kasvõi Ural-i garaagest :D

9. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Mismoodi ei pea teooriat tegema? A ja B teooriaeksam on eraldi ju. Samuti on ju ka sõidud eraldi. Minuarust. Kas URAL on(ei viitsi uurida) siis alla 24kw, et sellega võid õppesõitu teha?

10. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0

25kw polnud max ? :D
    ma saan yamu laenata sulle sõidu jaoks :D

11. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Ei pea. Autokoolist öeldi, et 2 teooriatundi pean võtma ja aint sõidutunnid, siis kooli sõidueksam ja siis saan juba oma tunnistuse kätte, et arki minna. Ma mõtlen, et autokoolis ei pea teooriat uuesti tegema. Sõidud jah eraldi, 15 sõidutundi vist oli. Ural on A2 kategooria pill. Max on 25kw jah. Ural aint 22kw.

Rain laena jah, vähe kergem sõita sellega :D

12. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0

no vaatab , äkki teeme diili ja osta ära :D:D:D

13. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Misasja?! :eek: Mis kuramuse autokool see selline on, kus nii tehakse? Seaduse järgi hoopis teistmoodi ju kirjas. Tegelikkuses ju koolis mõlemad teooriad ja sõidud eraldi, samas ARK-is ka. Isegi kui B olemas ja täis A-d lähed tegema on sul minimaalselt 10 teooriatundi. Sinu puhul peab olema raudselt rohkem.

Täislubade A ja B koos puhul:
    Minimaalne õppetöö maht seaduse järgi on: teooria 29 t. ja praktika - 21 t. (kehtib alates 01.07.2011).
    Seega sinu jutt on küll väga kaheldav, sest piirangute puhul on need õpetöö tunnid veel suuremad.

14. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

29 teooriatundi läbitud, b-kat ja A2 teooria pmst sama, öeldi autokoolist, et 2 täiendavat teooriatundi tuleb võtta A2 kategooria puhul. Ma ei saa aru mida sa ei usu.
    Ma ei viitsi vaielda sel teemal ja seadusi uurida. Mulle nii öeldi ja nii ma tegema lähen. Korralik autokool on muidu...

15. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Ütle mulle selle korraliku autokooli nimi? Sõidukoolituse OÜ? ERK Autokool OÜ? Teised sealkandis minuteada(google teada) A-d ei tee.

16. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Sõidukoolituse OÜ jap.

17. www

www New Member

247
    0
    0

Ainuke normaalne autokool raplas on ERK autokool (Heino Remmel), kes vähemalt ei kukuta eksamitelt läbi ja ei teeni kasumit igasugu viguritega...

18. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

jah, remmelis peab 3 tundi sõitma 21-st ja saad tunnid kirja. Remmel just lebo nagu kõik räägivad :D sõidukoolituse läbisaamisprotsent arkis on ka 90% muidu :D ma sain ka läbi arkist lebolt. Teisip sõidueksam 8)

19. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Mõni jupikene siis, Easyst sai tellitud uus kolb 49mm, rehvimarker ja ngk br9es küünal. Camexist sai äritud mhr sidurivedrud ja tpr-le silindripeatihendid. Nüüd siis pmst reedel ehk peale kooli installib 74cc uuesti peale. Tuleb veel uus amort ka, pikem ja jäigem. Krt uued sidurivedrud ikka haigelt jäigad võrreldes originaalidega :p

Pilt ka:

20. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

rehvimarkeriga ülekäidud, tagarehv sessuhtes jama, et seal vähe kirju ja väiksed kirjad. Irl on paremini silma paista, kui pildile jäi. Paioli tagaamort ostetud ja peaks saabuma laupäeval.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte