Freezer-i Yamaha Dt74r 2002

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by FreeZeR, Okt 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0
    naera naera

2. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

No hea huumori üle ma ikka naeran.

3. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    olen kasutanus seda husqwarna sae õli nii stock seades rolleritel jne, kui ka mid race seades, ja vägahästi kõik käinud, miks minul masinad pole kokku jooksnud või muid huvitavaid asju teinud küll? juhus äkki?

4. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Miks sa seda minu käest küsid? :eek: Kasuta kui tahad, aga kindlasti ei soovita seda teha teistel vaid kasutage ikka tehase poolt ettenatud või paremate parameetritega õli.
    On ka universaalseid õlisid, mis sobivad lisaks moppidele, lumesaanidele ka saagidele. Kui hirmus soov kasutada õli millel nimetus mootorsaag, siis kasutage juba seda universaalõli, mitte aga spets saemootoriõli.

5. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    Mäletan omalajal sai ikka neid 125cc minske mõnuga kotti lastud sae õliga :D iga kuu uus silinder :D

6. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    pigem siin kohal viga oma saamatuses ja oskamatuses. Piinasid tõenäoliselt seda masinat, ega vene pask ei kannata pöördeid. Või siis ei oska õige suhtega segu teha.

7. Aquila VI

Aquila VI Member

67
    0
    6
    Jep, arvan sama sest mõtle mis õlisid veneajal minski sisse kallati! Saeõli igaljuhul parem minskile kui veneajal tehtud õlid!

8. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Veneaegsed kahetaktilised olid nii madalate makspööretega, et kannatasid tolleaegsest õli ilusti, mis tehas ette nägi.
    Saeõli on mõeldud saagidele, mis teadagi on väikesekubatuurilised.

9. soni

soni Member

288
    0
    16
    Ega õlisi ei tehta vastavalt kubatuurile, vaid ikka taktile ja pööretele ja saag on 2 takti ja töötab pidevalt kõrgpööretel

10. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    :lol: Järjekordne "spetsialist" kohal :eek: Tead, uuri natuke ka elu, kui suu lahti teed.

11. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    kuule sa ise oled ka "spetsialist" omaarust, räägid et ei sobi rollerile ja ära ei põhjenda mis halba teeb, ainult targutad.

12. soni

soni Member

288
    0
    16
    Tean nii ühtki õlide kohta türamürataja, tegelen ise motoga

13. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    Tundub, et türamüra jaoks oluline on see pilt seal õlipudeli peal. Kui mopeedi pilti peal pole, siis õli tapab mootori ära.

14. soni

soni Member

288
    0
    16
    Haha, paigas :lol:

15. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0
    haahahahahhahahaha :D:D:D:D:D:D:D

16. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    tegelt kart oli ja seda sai ikka mehiselt piinatud. :D

17. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Ohjahh, ega lollile ju selgeks ei tee. Rapsiõlipudelil pole ju ka mopeedi pilti peal, sobib ka eks? Õmblusmasinaõli samuti jne.
    Mina aga soetan oma kahetaktilisele selliste parameetritega õli, mida tehas ette näeb ja ka sellistele parameetritele vastavat õli ka soetan. Sina oled selline lammas, kes kindlasti kasutaks oma neljataktilise rolleri mootoris spetsiaalset muruniidukiõli. Mis vahet, ühed neljataktilised mõlemad, eks.

18. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    rapsiõliga hea sõita ju, mõnus pannkoogi lõhn 8)
    ära nüüd sääsest elevanti puhu. Ajad juba seosetut pläma, mida mina väitnud pole. Minu mõte oli see, et 2t väiksele mootorile, mis saab samamoodi pöördeid nagu mopeed, ei tee see 3L sõitmine midagi. See on ju pmst täpselt sama.

Sinu jutu järgi tohib ainult manualis SOOVITATUD õli kasutada? Ostan 20 eurist full synt racing õli, ai vittu masin kottis ka.
    Kust tead, et 2t husqvarna õli parameetrid ei vasta näiteks valvoline 2t motorcycle oili omadele?

19. soni

soni Member

288
    0
    16
    Jott, pista need toiduõlid endale kaarega perse. Mu point oli ka rohkem nagu see, et kui sul on näiteks full mhr võistlusmasin, siis ilmselt ei ole kõige tavalisem statoili õli talle õige, kuigi seal on mopeedi pilt peal. Vaja natukene rohkem kõrgpööretele mõeldud õli. nt kardiõli oleks super.

20. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    saeõli oleks veel parem, siis saab jotttt vinguda

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte