Freezer-i Yamaha Dt74r 2002

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by FreeZeR, Okt 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    Sai masin buumeri kõrval peeneks lastud. Tulemuseks 120 km/h 8) . Hetkel 14x52 hammakad. 15 esimene on ka olemas, huvitav palju sellega oleks :p Jõudu jääb 14sega kõvasti üle.

2. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Sellele buumeril olid niikuinii valet mõõtu rehvid all ja spido paneb villast nii, mis mühiseb.
    GPS- ga mõõda ja siis räägi.

3. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    küll seda ka jõuab teha, aga tundub suht reaalne. Kuna kunagi sai 13x52 ülekandega mõõdetud 107, siis oli ka see probleem, et sidur libises. Nüüd 14x52 ülekanne, vb 115 on gpsi ma arvan. 15x52 peaks 120 kindlasti saama.

4. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    mingi random photoshoot teloga

5. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
  6. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    ema on sul fui!

7. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Mul pole ju ema :eek: Ammu siin see asi ju paika pandud...
    okei, toon ka enda fui põhjendused siis välja, mis ei tohiks ju eriliseks üllatuseks siin kellegile olla. Vastik on see kleepsude üleküllastus! Sama asi on rehvide ülemäkerdamine. Siis tagaporika mahasaagime eemaldamine...RÕVE!

8. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    Anna andeks kallis jott. Juba homme on maani porikas taga koos suure ilusa tulega, samuti ka masin täiesti paljas kleepsudest ning ka rehvid puhtad (K)

9. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kas ma kuskil poole sõnaga mainisin, et sa pead selle minu jaoks sobivaks vuntsima? Kas tõesti on minu sõnadel nii suur kaal? :eek: Ärge nüüd hulluks ka kätte ära minge:)

10. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    Ju siis on. Ma tunnistan, et kleepsudega olen kunagi liiale läind. Paremalt poolt ei saa neid maha ka katkuda, muidu tuleb koos värviga. See on lapitud kondel mul ja värv murenema hakand sealt, kus katki oli. Vasakult poolt peaks kleepse tõesti vähemaks võtma millalgil.

11. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Võin sulle suure saladuskatte all öelda, et kleepsud saad maha täiesti edukalt, kui kasutad kuumaõhupuhurit ettevaatlikult. Tuleb nagu siidi, kui õrnalt kuuma annad kleepsule.

12. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    kleepsud võivad akuhappe, keemilise värvieemaldi või hõõguvate sütega ka maha tulla.

13. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    sa oled nii armas täna, proovib äkki sinu tsikli peal järgi?

14. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    nihhuijaaa sukaaa! :lol: hähähähäää minu tsiklil ei ole üldse ühtegi kleepsu

15. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    sitt masin, siis see ei lähe edasi ju

16. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    läheb ikka natuke. mul ses suhtes eriti edev pill et õhkjahutus on.

17. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    ai rsk see tõuseb ju turbiiniga lendu :D

18. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    isegi kui panna turbiin ja saaks 30% võimu juurde siis saaks kw numbri 90ndate esimese poole 600ste baikide klassi. pöördemoment suureneks muidugi märgatavalt. iseasi kas tasub sellist projekti teha, milleks vajalikud osad maksavad peaaegu kolmekordse tsikli ostuhinna.

19. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    masin nii võimas, et sarkany kett läks korraga kahest kohast puruks, kui asfaldil ringe lasin :lol:

20. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    mine camexisse, kaido soovitab sulle malossi ketti mis peab terve elu vastu:)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte