Freezer-i Yamaha Dt74r 2002

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by FreeZeR, Okt 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    Re: Freezer-i Yamaha Dt50r 02 74cc

Mis sm sul oli :D mark ka, neid sm-e on paljudel tsiklidel mudeliks.

Ma ei tea palju kw on, pole kuskilt netist leidnud, aga sr 70 street millel peaks olema kuni 14hj (10kw) see saab haledalt koti pähe.
    Jumala marru ajab, et sidur libiseb, essaga ei libise, mida suurem käik seda hullemini libiseb. Keerasin siduri maha täiesti ikka libises, panin õige õli sisse, ikka libiseb. Kardan et siduri vedrud nõrgaks jäänd või siis kettad jäävad lahjaks. Keegi aidata või soovitada oskab midagi ?

Video ka täna sai tehtud:
    http://www.youtube.com/watch?v=-3ZYhjsupPg

2. joss12

joss12 New Member

325
    0
    0

Äkki sidurikettad ja sidurivedrud mõlemad läbi, kuna ls suht suur juba. Mul oli atm sm roheline. Sõitsin mööda teist vist, kui treffilt ära läksite.

3. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

mingi roheline väike atm w? :D siis nägime jah sind.

Krt sidurikettad vedrudega maksavad 700eek ilma postikuluta Metrakit racingu omad, top perf racing 770.-
    Peab vb ostma kui korda ei saa...

4. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

mõõda ketaste paksus ja võrdle manualiga, saad teada kas on läbi või mitte... kui ei ole, siis tugevamad vedrud või seibid alla vedrudele.

5. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16

tippu oled proovinud, või natuke vara veel?

6. Tupetuul

Tupetuul New Member

484
    0
    0

Seal videos ei tulnud välja, kui keegi ei vaata ja ei filmi siis tuleb normaalselt. Rapla kardikal ka harjutasime, tuli suht normilt, kui filmima hakkasime siis tuli sitasti.

7. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Tänud rallitaja ;)

To IN4R3K: Ei ole proovind kuna ls ming 200-300 ja pole mõtet ka, sest tipp on täpselt sama. Ennem juba läks uue karpaga masin haigelt peeneks, tipp on hammakates kinni.
    Mul on 1 hammas suurem esihammakas tellitud, eks siis proovib ja vaatab palju läheb :D Ma tahaks spidokella vähemalt põhja saada - 120km/h.

Tupehais - http://www.youtube.com/watch?v=9_s-tc2Z84c seal videos tuleb sul parkla ots ära ikka.

8. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

potensiaalse tippkiiruse leidmiseks ja hammakate valikuks kasuta www.gearingcommander.com 8)

9. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

suured tänud rallitajale ;)
    Isa jutu järgi olevat sidurikettaid veel küll ja küll, aga vedrud olid vist väsind. 50nesena oleks nendega sõita saand küll. Sai probleemist lahti vedruseibide allapanemisega.
    Tõmme on mega ja suu on koguaeg kõrvuni :D Nüüd vaja timmida veits kuna peenestades lõpuks nagu tõmbab hinge kinni, nagu sureb välja vms. Ei saa aru ka kas jookseb täis või tahab just rohkem peale saada. Segukruvi timmimisega pole ära kaotada seda suutnud, aga peab siis homme nõelaastmega jamama, kui siis ka ei saa, siis väiksema düüsi käiku laskma :D
    Uut küünalt ka vaja, kuna vanal on see ots nagu lest :D siuke lai. Krt bensukates ei ole seda küünalt mis vaja on. Peab mõnikord päeval ka rapla minema, siis automaailmast ehk saab.

A tekkis küsimus, et kas saaks mingi lataka silkule peale panna, kus oleks kirjas 49ccm3. Või siis graveeriks silkule vana silku koodid ja värgid peale, siis tõmbaks mingi musta kuumakindla spreiga üle, et aru ei oleks saada et see sina graveeritud.

10. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

kui gaasi korraks maha lastes sureb mootor ära ning peale keerates kostuvad üksikud tuhmid süttimised summutist vaid esialgu, jookseb täis. kui gaas põhjas littides keset sõitu sureb ära, ja ärkab mingil suva hetkel järsku terava kärinaga ellu, siis tavaliselt saab ujukiruum tühjaks, millest võib järeldada et tuleks tõsta ujuki taset, kusjuures bensu pealevool karpasse ei pruugi olla piisav ja teatud karpad lihtsalt puht füüsiliselt ei suuda toita janust mootorit ilma mingi kamarajurata. enne kui midagi teed, mõtle järgi, ja kui miski jääb segaseks, küsi.

segukruviga sa 99% seda asja korda ei saa, ja ka nõelaga mitte, vaja on tegeleda kõrgema pilotaazi värgiga ehk ujukitase (uuri originaal välja, sellest hea juhinduda) ja peadüüs, nendele lisaks ka nõel ja kruvi.

11. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

ehk siis ujukitaset tuleks tõsta? Kui ta nagu välja hakkab surema, siis lased gaasi maha kuni hakkab jälle käima, siis paned uuesti lutti põhja, siis hakkab jälle nati nussima, kui sõidad rahulikult natuke aega, siis saab jälle törts peenestada ja hakkab jälle. Kui rahulikult töristada, siis nagu probleeme pole aga kui kõrgematel pööretel, siis hakkab jamama... Karpa saab tühjaks siis järelikult w. Nõel muidu 2-s astmes ülevalt poolt. Düüs 92. Homme üritab timmida siis. Muidu küünal oli märg ka kui maha võtsin. Keskelt oli nagu õiget värvi aga keerme koht oli kõik märg täiesti.

12. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

ma ei oskagi väga hästi seletada või seletan valesti, selge see et ise sõita proovides oleks parim arusaam asjast, aga ma vähemalt proovin. mul olid krossikal ja ratsingvõrril vähemalt sellised sümptomid nagu kirjeldasin. kui krossari sain, siis suri lihtsalt välja täisgaasil sõites ja ujuki taseme tõstmisega (ära aja segi langetamisega, jutt on bensiinitasemest ujukikambris mitte ujuki kõrgusest tagurpidi keeratud karbussil) sain asja korda ning enam sellist välja suremist ei esinenud. säärekas jooksis kurvides gaasi maha lastes täis, selle põhjustas liiga lahti näpitud segukruvi, aga variandid on ka kõrge ujukitase, kõrgele tõstetud nõel ja muud säänsed asjad. üks paras pealehakkamist ja kannatust nõudev protsess see jooksma ajamine, aga kui saad asjad korda, siis on kogu vaev seda väärt.

peadüüse võiks mõni kindlasti varuks olla, ära 50 krooniseid kulutusi pelga. sobivust kontrollid lihtsalt, gaas põhjas 6 käigu pealt suretad välja ja sidurdad, pidurdad ja vaatad küünalt, tead küll milline olema peab. :) Ujukitase muudab düüsi nõudmisi.

13. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Kuidas seda ujuki asja muuta, et rohkem peale laseks? Muidu panin 20ühikut väiksema düüsi. Ennem oli 92, nüüd 72. Masin hakkab nüüd hiljem ära pooma. Küünal on ilusat värvi, aga ikka lõpus poob ära. Nõela astme panin ka põhja, see tegi paremaks veits, alguses oli 72 düüsiga puhta hull. Pärast proovin vb teisi düüsesid ka kui aega on.

Pilt:

Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=RcznSFwlxUg

14. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

irw :D täna sai masin lahti võetud, panin uuele silkule selle termostaadi klapi ka igaks juhuks ja siis mässasin karpaga ja tuli välja, et ma olin pannud nõela valesti, mitte selle valge junni alla nagu peaks, vaid sinna peale :p Ujukit sai ka näpitud. Nüüd masin perfilt timmis ja haigelt läheb peeneks :D nüüd hea olla, ennem hakkad autost mööda kütma, siis koolab ära.

15. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16

sai siis ka lõpuks masinat vilksamisi nähtud. Sõitsid mulle eile õhtul Raplas Säästuka ees vastu:D

16. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

:D millega sa olid ?

17. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16

autoga:D

18. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Loodan et isa käib homme camexis ka ära, mul suurem esihammakas ootab seal, siis saab mõnusalt tippi peenestada:D juba praegugi on päris hea tipp. S6 sport pro 70cc sr50 street jäi tippis igastahes maha, spido oli täiesi all 90kraadi.

Homme läheb tellimisse
    punane helendav veljeteip, kuigi ilgelt tahaks sinist, kuna see jääb haigelt tuus, aga ei lähe masina värvidega kokku.
    Custom gripid, kaalub ka punaste leekidega grippe
    F11 suundadega peeglid 2 tükki
    Piduri- ja siduriheeblid punased
    TNT offroad lenks, punane
    carbonfiiber kleeps (tahan tagumise kondli carboniks teha)
    ja vb ka xenon look esipirn

19. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

päris kahtlane pirn. aga mida grippe, see kirjade järgi on enduro ju...

palju see carbon kleps maksab ja kui suur on?

20. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Pirn on jh :D ma ei tea kas tasub osta, praegu ka halogeen sees, aga see pirn maksab ka mingi 160 eek vist, oleks mingi 50krontsane pirn siis oleks savi, ei tea kas on mõtet :D raudselt transportimisega lähvad niidid puru juba jne. Grippe ma tahaks selle pärast, et vanad on räbalad, äärtest kõik lõhki. Need custom gripid jumala odavad, ma ei tea kummad ostan kas must-punased leekidega või siis need kroomid. Enduro on ta küll jah, aga kes ütles et enduurole ei tohi iluvidinaid peale panna :D välimuselt tahaks tegelt supermoto poole liikuda, aga rehvid jätab ikka enduro omadeks, hea vahepeal vagu künda. Praegune rehv on slik juba, rehvi ärib ka millalgi uue. 1cm muster läks ühe hooajaga nagu lupsti :D Talveks vb ärib kuskilt mingid odavad kärnad, tahaks lume sees ka paaru anda, eelmiste rehvidega küll selle talvega ei liikund mis oli. Kui keegi taga istus, siis kuidagi roomas madalamast lumest :D

Carbon kleeps on 30x45 cm ja maksab 274eek. Mõõtude järgi katab tagakondli ilusti ära.
    Hind on tegelt natuke ebaaus, kuna gearpartsis vist maksis 35x50cm alla 200 eegu, aga sellepärast ei hakka gearpartsi eraldi tellimust tegema.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte