Freezer-i Yamaha Dt74r 2002

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by FreeZeR, Okt 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Re: Freezer-i Yamaha Dt50r 02 74cc

oh ebaõnne... Õli liiga vähe ei saanud äkki? Omal jooksis samamoodi kotti pmst, lasin täiskaasiga paar km peeneks ja läks kotti :S Rõngad sul kah kinni?
    E: Ma ei usu et see kuumuse pärast kotti läks, see oleks pidanud täitsa keema minema siis.

2. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

kolb küll vastu silkupead ei saand minna mingitmoodi. Need täkked on seal kolvitükkidest.
    Mul oli 2 kordne pusa, talvejope, 2 kordsed püksid + veel paksud püksid peal, sall, paksud kindad :D polnd äda midagi :D

3. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0

Pildi järgi on segu kah võssa olnud mu meelest, õli ple yltse saanud või pilt pettab...
    Yks põhjus võib ju see olla...

4. rregular

rregular Member

423
    0
    16

Pettumustunne väga suur?
    Ma ise põen väga kokku jooksmist, eriti sellepärast, et vänt on originaal.
    Aga, eks üritan vastu pidada.
    Ja muide, ma lõpetasin hooaja juba eelmine nädal. Liiga külmad ilmad ja minuarust pole küll mõtet sellise ilmaga sõita. Sul vähe teine teema, vaja ju Raplas naistel külas käija jne. Silindril tundusid ka kriimud olema.
    Nüüd vähemalt põhjust mitte sõitmiseks ja talveks valmistumiseks.
    Edu edaspidiseks! :)
    E: Ja mitu km sai siis selle mootori setiga ära veeretud?
    E2: Ja mis põhjusega sääseks lasid?

5. Tupetuul

Tupetuul New Member

484
    0
    0

Selle setiga sai ta vist yks 3-5 tuhat.
    No reason at all :roll: :roll:

6. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

3 kuuga jõudis 5tuhat kindlalt ära sõita. Suht iga päev sai 100km+ maha uhatud.

7. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

30x ~100km võrdub ca 3000 km :roll:
    aga seda et revvima peab, ja kui masin ei kannata välja siis on tegemist mingi pasaga, uuri järele mis pekki läks, ja revvi veel.

8. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16

mata longab v?

9. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Pigem peaks olema 90x ~100km, aga ega päris iga päev ka sõidetud ei saand. Aga 5000km sai kindlasti ära uhatud.
    Jepp, ennem on revvimist ilusti talund. Ma olen mingi 5 sekki ka lasknud masinal unnata. Pole mitte midagi olnd. Nüüd jõudis pöörded üless võtta ja kohe kottis. Võib-olla sellepärast, et ma keerasin mõni päev tagasi segukruvi tsipa sisse, kuna mul pole toorest ja masin ei tahtnud enam käima minna. Kui keerasin segu sissepoole veits läks külmalt paremini käima. Aga ju siis oli segu lahja ja paisus liiga. Õlis vaevalt asi kuna õlivahekord on mul alati olnud päris vänge. Mingi 1:30 -1:40 alati.
    Aga jh mis tehtud see tehtud. Eks kui uus hooaeg siis tellib uue kolvi. Nii kaua sõidab stockiga. Hetkel vist peab blokid laiali võtma kuna rõngatükid karteris, mis teevad pähhpähh. Oleks kolvitükid, need ei teeks midagi, aga rõngas ka purunend :/

10. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

kui ühes kuus väidetavalt tuli umbes 3000, siis kuidas 3 jooksul 5000 sai tulla.

11. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Ma ütlesin, et SUHT iga päev, mitte absull iga päev. Enamus nädalapäevadest sai ikka uhatud. No ma räägin, et 5000 sai ikka ära uhatud, aga täpset arvu ei tea kuna spidomeetritross on juba ma ei tea mis ajast katki. Hetkel uus ootab yamahakeskuses ära toomist. Terve suve polnud viitsimist seda tellida.

12. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Hetkel siis asi nii

Tahtsin blokki laiali võtta, aga see magneeto kaan vms ei taha mitte kuidagi moodi ära tulla. Tõmmitsatega nii palju peale keeranud, haamriga põrutand, aga ikkagist ei tule. Arvatavasti loputan lihtsalt bloki läbi ja nii kauaks stock silku peale kuniks uue kolvi ära tellib. See juhtub, arvatavasti talve lõpu poole, kui uus hooaeg hakkab.

pilt kolvist

13. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

masin jälle sõiduhoos siis. Stock silkukomplekt on peal :D julmalt võimas on, üle kolmveerand gaasi ei tahtnud panna, tõmbab selja ära muidu :lol:
    aga stocki kohta liigub uhkelt. Palju vaiksem on ka. Aga 6 käiku pole väga mõtet üldse sisse panna, kuna need käigud megapikad 50nese jaoks. Tahaks vana 12se hammaka peale panna, aga pole mõtet, hambad nii maas hakkab üle viskama.

14. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

mingi pilt eilsest, vennad dt-d 8) . Vasakul kasutaja Jasspoisi dt50x

15. rregular

rregular Member

423
    0
    16

ooioi. Yamaha vennad 8)

16. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

täna sain kätte kauaoodatud spidotrossi :D kahju, et praegu 70nest pütti peal pole -.- , tahaks õudselt seda spidokella põhja lasta :D
    aga vaatab, äkki saab 50nesegagi 120 kella peale spidosse :p

Kunagi sain 110, aga siis polnud suuremat karpat ja oli lühike ülekanne :p

17. Tupetuul

Tupetuul New Member

484
    0
    0

poisi unistused purunesid spidoteo pärast ;)

18. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

midagi on mäda jh, kas on see trossi üks ots liiga vale(pole õige tross) või siis on tigu persses. Egs peab uurima, velje alt ära võtma ja vaatama mis kamm on selle teoga.

19. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Eile sai ss tehtud enne velgede mahavõtmist üks paarutamine. Tahtsin siis käima saada, alguses lappisin gaasitrossi ära. Siis üritasin käima saada, ei läind alguses üldse kohe, kuna 70nese järgi timmis ja karpal toorest pole. Võtsin ss istme ära ja õhupuhasti kitsendustoru ära, et sinna midagi ette panna, et toore eest oleks. Siis panin topkat ja käis kohe :D avastasin et ilma selle väikse kitsenduseta on koonukaefekt, madalatel pööretel mõnusad mahedad hääled nagu krosal 8) . Tegin siis paar talvist drifti ja krudisin veljed alt ära. Esmaspäev lähevad ss värvimisse. Tuleb läikiv must + lakk + sädelevad kristallid peale.

20. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36

spidotigu vaatasid?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte