Re: Garl Oss'i Yamaha Neo's Hahaha, ma mõtlesingi ainult grippe, gaasirulle ja pidureid aga ma tean et on nuss vahetada, aga mul jumala savi
Re: Garl Oss'i Yamaha Neo's v6iksid siukse süsteemi teha et jalaga annad gaasi, see oleks suht vägev ..
Re: Garl Oss'i Yamaha Neo's Omal oli ka nii, algul on vähe pede vajutada suunda ja tuuttuut, aga sellega harjub ära mône päeva/tiiruga, lôpuks ei saa arugi, et sealt vahetad :lol:
Re: Garl Oss'i Yamaha Neo's Olgu, igatahes sai lülitid ostetud (saladus) jaoks ja need istme alla pandud
Re: Garl Oss'i Yamaha Neo's Sa elektrik vaata, et roller maha ei põle Muidu tundub huvitav lahendus..
Re: Garl Oss'i Yamaha Neo's No okei, räägin ära siis, Lülitid on ledide joaks, ja parktuled jaoks, niiet, ärge tehke oletusi
Re: Garl Oss'i Yamaha Neo's Ee kui rolli pesed või vihmaga sõidad siis vesi sinna ei satu?,ma sinust oleks istmeboxi üles ette äärde pannud
Re: Garl Oss'i Yamaha Neo's Eile panin uue silkukomplekti peale, üldse pole huvi ehitada, kui mootor ei tööta, tahaks sõita, aga ärge seda põdege, et pooleli jätan ja maha müün, ikka teen lõpuni, aga silkust siis, Naraku 70cc, Malossi silkupeaga. Pildid:
Re: Garl Oss'i Yamaha Neo's ostsid selle naraku kasutatult? kui jah siis palveta, et see minu vana poleks üks tuttav tuli korjas selle mu vanaraua hunnikust välja (roostes ja kottis) ja lihvis seda jõhkralt seest, niiet tundus ülikorralik jne ja siis tõmbas väljastpoolt ka kerge musta värvikihi selga ja müüs maha :lol: