Re: CPI Oliver City. Garmakaz| [Valmis!!!] Korralik sumpa alla, veljed pulbrist läbi ja masin minusilmis perfektne. Cpi' kohta ikka ülim.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| [Valmis!!!] Jamh.. Ka minu silma riivavad need suunad kõige enam. Aga seda asja annab veel parandada . Veljed eriti ei sega minu arvates :/
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| [Valmis!!!] Alguses oligi selline idee, aga siis mõtlesin, et niisama on nood tähekesed ilusamad. Eks ma midagi mõtlen välja nende suundadega
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Värv on tõesti ilus, kuid hetkel rikub minu silmis välimuse ära see stock sumpa, aga see minu arvamus. :wink:
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 osta tahad led tuli koos suunsadega. ära underteili küll topi neid. nii on väga kena see. mõnus värv on küll!.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Väga ilus CPI mulle meeldib! Ainult edu! Kindlasti pane led tuli koos suunakatega siis oleks (Y)
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Nägin eile seda Päris ilus ikka. Tümm ka normaalne. Ilus.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Sinu suunakatele on peale kirjutatud "Säästsin raha" Ei päris äge asi on ja Värv on suisa kena...jube kena :wink:
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Irw. Tegelikult on ledidega suunakad tellitud, aga need seisavad Gerdi pool
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Nii. Peale palgapäeva on plaanis tellida siis uus tagatuli. Mõtlesin ka Leonicensi ZX'i peale ja hiljem topib ehk ka muud pudi-padi mootorisse. Välimuselt tahaks ka veel pisut juurde teha, aga kes teab, see teab..
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 no sorri , mulle üldse ei meeldi , pole midagi tehtud ka ju , undertail ja need tähekesed on seal ilusad , aga noh , võibolla IRL on ilusam .
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Sellesuhtes, et alati ei pea millegi ilusa saamiseks seda mingi hullult ümber ehitama. Ka kergema vaevaga suudetakse vahel kaunis asi teha.. Ühesõnaga mida iganes
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Sitaks ilus Osta mingi kroom sumps alla , siis on muhe . Aga miks sisemini gondleid ei värvind :O ? Valge oleks sobind
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Nagu neid valgete sisegondlitega rollereid Eestis veel vähe oleks. :|
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Täpselt nii. Ja miks ma peaksin neid värvima, kui must sobib paremini?
Re: CPI Oliver City. Garmakaz| Valmis! Pildid lk13 Nii.. Aidake palun sumpsi valikul. Praegu olen kahe vahel. Et kas http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=12101&cPath=4_4974_6392_6393 või ZX? Ei tea kuidas sellel esimesel summutajal performanciga lood on? Edit: ZX ei ole kroom muide..