Re: CPI Oliver City. Garmakaz Tegin siis mingisuguse listi Uus grip F 11 style peeglid Undertail Gondli kinnitused korda teha Alumatid Gonleid "stiilsemaks" teha Tagu porikat natukene muuta(aga ei eemalda) Soundboard Uued ventiilikorgid Uus spido Roller üle värvida + võibolla istmekatte vahetus (Roheline-must või Roheline-valge värvilahendus) Võibolla veljed üle värvida Lexus style tagatuli. Eks muud nipet-näpet on veel tulemas. Tööga alustan esimeste külmade ilmade saabumisega, ehk sõiduilmade lõppemisega.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Ma teen umbes samasuguse porika nagu on CPI Aragonidel, aga ka juhul kui ei tee ja jätan porika samaks häirib mind see istme alune kasti koht. See oleks nagu mingi pada.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz kuule miks raha raisata kärab küll ühest gripist , vahetab kulunuma välja. Okeiokei. Sellest tuleb mõnus masin. On inimesi kes vähemalt modivad ka cpi-si natukenegi mite et ah mul cpi seda mõtetu tuunida.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz gianelli extra on pelmeen sumps, pane juba midagi käredamat, zx or sth :wink:
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Pole vast eriti mõtet, sest mootori poolelt ei tule midagi peale sumpsi. Vähemalt see talv küll kindlasti mitte.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz yep, 70cm3 jääb juba extra lahjaks ja ta üldsegi annab oma max jõu madalamatel pööretel
Re: CPI Oliver City. Garmakaz ma panin oma 50cm3 aeroxile kh 70cm3 sumpa alla ja läks nagu loom edasi
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Ei ma usun, et extra on mu CPIle täiesti paras alla. Puudu ei tohiks küll midagi jääda. Eriti meeldib mulle see, et kroomitud peeglid ja -sumps sobivad. //samuti on ka summutaja villakamber sellist mõnusat värvi, et see peaks hästi rolleri värvikombinatsiooniga ühtima.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Aga öelge mulle kuidas ma saan selle musta gondli, kuhu jalad panen sees olevad kriimud tasandada? Pahtlit täis ja üle värvida?
Re: CPI Oliver City. Garmakaz aga kui kunagi tekib soov teha cpi 70 cm3 siis on juba sumps olemas ja zxil on mõnna sound :wink:
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Gerdi kaudu tellisin veel järgmised jubinad: Nüüd peaksid kõik asjad tellitud olema.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz täiesti saast vänt,endal kolm tykki olnud ,viimane nyyd on vastu pidanud.kuluvad nuudid ruttu maha ja väga ebamugav tööle lüüa :wink: :|