Re: CPI Oliver City. Garmakaz Eks ta rohkem ilupärast ole ja pealegi, palju sa ikka seda kickstarterit kasutad?
Re: CPI Oliver City. Garmakaz m, marek ülteska,et tal kas oli, või on see vänt, jaet suht pask. või mingi teema oli eile sellega,et nuudid kaovad.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Btw oleks sa saanud vabalt viia oma stock kickstarteri pulbrisse , aga jah kui mingi starteripill sul see cpi , siis miks ka mitte selline kickstarteri vänt. Under tail teeb ikka maru kobedamaks selle masina . Vabalt oleks võinud säästa raha alumattide pealt , lasnud näiteks teha kasutaja hardil või mõnel muul hõumil . Aga kuhu sa need suunad leiutad kui sul undertail tuleb ???
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Mulle jääb selline samasugune taguporika osa alles, nagu on CPI Aragonidel, või noh pigem on see numbrilaud. Sinna saab suunad panna.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Mina sinu asemel küll võtaksin täiesti ära porika tagant. Ilma jääks ta palju ilusam. Aga edu sulle ehitamisel. Jään huviga ootama, kuna see valmima hakkab.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Uurisin natuke asja ja leidsin uue koha kuhu suunad toppida. Aga vajan ideid mida nende külje gondlitega teha, alguses mõtlesin, et lõikan need nõmedad augud välja ja panen klaasriiet täis, aga hiljem avastasin, et Kickass oli samamoodi teinud, ei tahaks teda eriti ahvida. Muideks kus saab Tartus istmekatteid osta, ning kus neid vahetatakse?
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Vahetad ehk ise? See ei tohiks raske olla ju, klambripüssiga lased sinna pingiääre alla riide kinni :wink: .
Re: CPI Oliver City. Garmakaz hmmm mul endal klambripüstol olemas, nii et sander selle probleemiga void minu poole pöörduda osta riie ära vms ja teeme ara asja Endal ka mottes vahetada, aga ei tea kust osta riiet.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Mul on endal ka klambripüstol olemas. Aga kust ikkagi riiet saada? Ja andke ideid mida küljegondlitega teha.. Pliiiiiiis :wink:
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Midagi ära tee... Ja see peab olema nahk mitte riie , mingi veekindel riie siis...
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Well okei kunstnahk siis. Igatahes seda ma mõtlesingi. Aga ikkagi kust seda saada?
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Mine Abakani. Vanalinnas, Tartus, natuke enne HTG-d kui hakkad kaubamaja poolt minema.. * HTG: Hugo Treffneri Gümnaasium
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Riiamäe peal on ka üks , papa pizza juures täpsemalt ,suured kirjad üleval(abakan)