Re: CPI Oliver City. Garmakaz Avastasin, et rollerist tilgub õli. Puhkan natuke ja lähen uurin garaažis asja, kui mingi suurem jama on, siis võib projekt Oliver alata Tegelt tahaks tartu kokkutulekul ennem ära käia.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Kui tilgub õli siis 1. vaata ega õlipaagist ei tule 2. vaata üle see poltvms millest sa lased käigukasti õli välja ... vblla oled pärast viimast vahetamist poldi vms üle keeranud ja mutri kas pooleks vms ja kui midagi sarnast siis tuleb uus keere teha ja suurem poltvm osta
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Gaasi tross oli õlipaaki augu sisse söönud Homme üritan timmi ajada ja Elvast Gerdi käest undertaili ja matid ära tuua.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Tuld sa minult ei tellinud ja seda kleepsu , ventiilikorgid tellisid, need tsekin ülen.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Õu mida sa sogad :-x Kohe otsin need makse värgid. //: Tahad öelda, et F-11 style peeglid, ventiilikorgid ja kaks kleepsu läksid kokku 1250.-?
Re: CPI Oliver City. Garmakaz kus juures mul oli täpselt sama asi, et gaasitross oli õlipaaki augu hõõrund
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Ega ongi. CPIdel söövad igalepoole trossid sisse. Gaasitross sööb õlipaaki, tagupiduritross sööb põhjagondlisse jne.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Ööh poole kaheteistkümmneni kruvisin õlipaaki külge, siis panin gaasitrossile sellise pehmeduse värgi ümber, et enam õlipaaki ära hõõruks. Homme panen soundboardi külge ja saan veel natukenegi nende külmade ilmadega sõita.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Heihei. Täna kakkusin enamus kondleid maha ja driftisin ilma kondlideta hoovipeal. Hetkeseis: Need olid kunagi kleepsud : Ilma kleepsudeta kondlid: Peale drifti: Täna enam midagi ei tee, homme ka vist aega ei ole, sest trenn on.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Suht kena roller. Edit:Sel viimasel pildil,see muda on nagu vedel s**t. :lol:
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Ega sa ei tea mis tal hoovis on :lol: Aga ilus Cpi on tõesti, need F1 peeglid sobivad halliga ilusti ka.
Re: CPI Oliver City. Garmakaz karjamaal elad we xd aga see vähe sitane ju , endal on ikka nii olnd et tule taevas appi
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Irw. Jah, see on vähe porine, aga ma ei driftinud eriti kaua kah. Ei, ma ei ela karjamaal, aga selline sopane ilm on ja hoov on ka selline kahtlane. :lol:
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Selline kahtlane...sit*ne :lol: Võtsid gondlid maha ainult driftimiseks we?
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Undertail ja jalamatid on Elvas Gerdi käes, mul pole aega ega mahti olnud neid sealt ära tuua Ja l33k'ilt tellitud asjad on ma ei tea kui kaugel. :?
Re: CPI Oliver City. Garmakaz Undertail ja jalamatid on käes. Täna alustasin siis kinnituste parandamisega jne. Homme võtan pahteldamise käsile.