Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport No 4t sportpüttid on ju kallid ja kuuldud juttudejärgi ei anna midagi erilist juurde . Võta sumps alt ära , on tagarattapill ja hääled võimsad . 8)
Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport võin kihla vedada et ilma sumpsita liigub pareminiv kui aind leegikas jätta mul oli 125 tsinsu ilma õhufiltrita lasin tinhi suka tõmbasin ette et suurt rämpsu sisse ei lendaks aind leegikas lärmas aga liikus ja leeki viskas ka
Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport seda ma seletasingi pm et sõelad on ränk piiraja võtad välja siis sinna taha puurid selle augu suuremaks ka. Lärmab muidugi rohkem aga sul nkn poh
Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport v6iksid selle värvilahenduse juba ära mõelda aga noo enda poolt pakuksin must/rohelist . aga edu geir .
Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport nojaa, tartus motohoovis on leo vince sport sumps müüa 4t. hind oli vist 1500. neil seal oli ühte agilityt tehtud seal mingi bigbore peale pandud ja sportsumps gpsi ikka aind mingi 80 olid saanud. Muidu jah 4t sportsumps üksinda ei anna midagi. kõigepealt hakkama mässama rullide survekate ja vedrudega , siis saad midagi juurde. kuskil 75km/h peaks siis juba välja ajama temast. endal ka muidu garages selline isend. aga no mul see aind punktist a punkti b trippimiseks :lol: kui cpi peaks laiiali olema. aga muidu soovin edu, ja tore näha et inimesed tegelevad ka 4t masinatega
Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport Sportsumps aind välimuse pärast,msnis räägi mis sul plaan on sellega ma ütlen mida tegema pead.
Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport haha :lol: , ma olen agilitiga 20m lasknud ja isegi ringe teinud 8)
Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport mul endal 4t võtsin sumpsi ära ja tipp oli 75 kindalt, hääled olid väga jõhkrad ikka, ma jätaks sumpsi samaks aga lõikaks jah varios selle puksi 0,7cm lühemaks, pidi juurde andma kiirust
Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport no sel juhul ma lõikaks juba puksi lühemaks ja võtaks sumpast sõelad
Re: Geiroo Kymco Agility 50 Sport Sellega hea trepist alla hüpata ja külgemaha panna . Mäletad ikka ??