Generic Xor 50 & Xor stunt 70cc

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Risto995, Dets 18, 2009.

1. alextyrk

alextyrk Member

774
    0
    16
    ehk teed pilte kah? :roll:

2. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    pildid eespool olemas ju :roll:

3. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    70cc silku osta streetrace , hind on tollel nii odav , malossi , polinisport jne on kallimad .

4. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Oho , tänud kuid keegi hebo varioaatorist ka midagi teab`?

5. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36
    malossi mhr overrange ka pane :D

6. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    se ültse originaal vändale peale läheb v?

7. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    Lugesin siin ennist ühte teemat kus oli juttu et hebo variod pidid olema paremad kui näiteks multivarid :eek: :eek:
    Ja et hebo ei tooda mitte kõiki oma asju ise vaid hebole toodab arisal asju .

8. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    seda ma lugesin ise ka kuskilt .. sp tekkiski mõtte kasutada midagi sellist :)

9. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Täna isaga rääkisin siis sellest mustast genericust ka et mis sellest saab jne et oleks vaja ikka esigondlit ette ja siis tekkis mõtte monteerida vb streedi esikondel sinna kuidagi .. v midagi muud .. igatahes võite odavalt pakkuda mulle esigondleid koos tulega .. esikondel võib ka katki olla kuid mitte päris tükkideks jne kuid se tuli ja tulekinnitused peaks olema terved .
    võite soovitada igast esikondleid mulle :)

10. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
  11. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    ni , sai ükspäev proovitud seda 76 düüsi kuid se on liigasuur ja sai tagasi pandud 49,5 .. nyd tuleks vaadata kuskilt 64 v midagi sellist

12. RagnarA

RagnarA New Member

738
    0
    0
    siit tuleb siis ühest tagaratta pill jh? Paned barid ja begid ja mõllud ka peale?

13. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    ja no oleneb kudas rahakott vastu peab sellest ühest tahaks midagi teha küll vähemalt bari tahaks taha teha küll ning mingi normaalse 70cc silku ka peale visata kuid mitte midagi erilist .. lihtsalt hobipärast ehitada :)

14. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Masinal ls on nüüdseks 8000km juba ja pole ühtki jama olnd ilusti töötab komp on ülihea käivitud starteri nupule korra vastu minemisest aint ei pea sekunditki pm all hoidma seda :)

Võite pakkuda mulle odavalt igasugu 70cc silkusi mis heas korras enamvähem ( minarelli hoiz. Ac ) :)
    pakkuge vaatan kõik üle !

15. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16

mul hetkel remondis samasugune :D, tüüp kus remonti tõi rääkis ka et niipalju kui ta teab on eestis üks siuke veel, ehk siis sul.

16. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    mis värvi se on ? :D
    ma tean et eesti liigub üks kollane samasugune veel ..

17. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16

see on musta värvi :p

18. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    No ss on neid rohkem juba :D
    kui küsida tohib ss mis setiga se vend sõidab ja mis tal ära kooles et parandusse tuli?

19. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0
    Tegelikult on tegemist täiesti tavalise hiina tehnikal baseeruva asjaga nagu seda on CPI-d, Keeway-d ja veel mingite huvitavate nimede all meilmüüdavad rollerid. Ja ärge tulge oma austria päritolu jutuga lagedale:)
    Kindlasti liigub neid veel ringi, aga teise nimega.
    Kas on tuttav:
    Tegemist on samuti Generic-uga. Nimelt Generic Cracker 50. Meil rohkem tuntud vist CPI Popcorn-i nime all kas pole? Sealt hiinast tuleb neid vägagi ühesuguste nägude, aga erinevate nimedega.

20. hardbass

hardbass New Member

239
    0
    0
    aga samas võib olla see cpi popcorn selle masina järgi tehtud?

Jaga seda lehte