Lugesin siin ennist ühte teemat kus oli juttu et hebo variod pidid olema paremad kui näiteks multivarid Ja et hebo ei tooda mitte kõiki oma asju ise vaid hebole toodab arisal asju .
Täna isaga rääkisin siis sellest mustast genericust ka et mis sellest saab jne et oleks vaja ikka esigondlit ette ja siis tekkis mõtte monteerida vb streedi esikondel sinna kuidagi .. v midagi muud .. igatahes võite odavalt pakkuda mulle esigondleid koos tulega .. esikondel võib ka katki olla kuid mitte päris tükkideks jne kuid se tuli ja tulekinnitused peaks olema terved . võite soovitada igast esikondleid mulle
Ni täna oli igav ja sis tekkis mõtte nsma sõita ja väike video ka teha http://www.youtube.com/watch?v=N-gBw_V2Z9k http://www.youtube.com/watch?v=bsJPwcuAAHg aga ja libe oli ng näha on
ni , sai ükspäev proovitud seda 76 düüsi kuid se on liigasuur ja sai tagasi pandud 49,5 .. nyd tuleks vaadata kuskilt 64 v midagi sellist
ja no oleneb kudas rahakott vastu peab sellest ühest tahaks midagi teha küll vähemalt bari tahaks taha teha küll ning mingi normaalse 70cc silku ka peale visata kuid mitte midagi erilist .. lihtsalt hobipärast ehitada
Masinal ls on nüüdseks 8000km juba ja pole ühtki jama olnd ilusti töötab komp on ülihea käivitud starteri nupule korra vastu minemisest aint ei pea sekunditki pm all hoidma seda Võite pakkuda mulle odavalt igasugu 70cc silkusi mis heas korras enamvähem ( minarelli hoiz. Ac ) pakkuge vaatan kõik üle !
mul hetkel remondis samasugune , tüüp kus remonti tõi rääkis ka et niipalju kui ta teab on eestis üks siuke veel, ehk siis sul.
No ss on neid rohkem juba kui küsida tohib ss mis setiga se vend sõidab ja mis tal ära kooles et parandusse tuli?
Tegelikult on tegemist täiesti tavalise hiina tehnikal baseeruva asjaga nagu seda on CPI-d, Keeway-d ja veel mingite huvitavate nimede all meilmüüdavad rollerid. Ja ärge tulge oma austria päritolu jutuga lagedale Kindlasti liigub neid veel ringi, aga teise nimega. Kas on tuttav: Tegemist on samuti Generic-uga. Nimelt Generic Cracker 50. Meil rohkem tuntud vist CPI Popcorn-i nime all kas pole? Sealt hiinast tuleb neid vägagi ühesuguste nägude, aga erinevate nimedega.