Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL See kollane gondel on igal boosteril / rocketil ju.
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL ei kus kurat tule too mingi teine kärvale ja võrdle, 100% kindel et see ise juurde pandud, aga muidu täna sain just gondlid maha ja nyyd teen kella 23.00 veidi gondleid
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL Ära kütad natukene ? : ) Uutsil ka täpselt samavõrr, eiteagi, kas tal oli mbk, või yamaha, ning tal ka see sama gondel olemas. niiet,see pole küll juurdepandud.
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL no ma siis ei tea, ma arvasin et sellel on roginaalis see porikas
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL See kollane pole porikas.. Muidu see must, mida mina pakkusin on imo kõvasti stiilsem kui kirsipunane-valge
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL vahepeal on gondlid põhimõteliselt lihvitud ja sai tellitud paar gondlit juurde loodan 23.02 kätte saada
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL Gert lihvi ära ja viska lakk peale, kellegilpolesellise värviga rollerit põll suht imelik, need augud, ise ei teea... kuna ei viitsi eriti ja pole raha :/ aga mineks on sel masinal julm! Natuke taha poole istuda ja gaasi anda siis nokk üleval kah.
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL kõigile teadmiseks paremal pool on tagumine spoila ja vasakul pool põhjagondli põll
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL sa mõtled tänasal päeval, täna ei viitsinud enda p*rset välja vedada, homme proovin kõik gondlid ära lihvida ja siis kui isa koju tuleb lähme toome värvi ää ja siis värv peale ja saab uusi juppe juurde tellida
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL tagant ots valge, eest ots punane nagu tannnil, ja sisemised gondlid jäävad mustaks
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL ma timmin siis värvid nii nagu kirjas
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL timmisin siis värve nagu sul kirjas oli :wink:
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL kled nii njh, aga saaksid sellise värvi panna nagu tanni rollul
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL Jumal hoia, ära seda küll tee, mis Toots välja pakkus Kõige lihtsam variant on siiski: roller üleni mustaks teha ja sutsuke kroomi kasutada. Saad väga kena rolleri omale :wink:
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL Ta võib teha ju sellise millise ta ise tahab. see on ta enda valik