Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL Tee selline ja sa ei kahetse, vahet pole, mis kellegil on juba tehtud.
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL Ma arvan ka sama , see minuarust sobibki kõige rohkem .
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL ilusam küll, aga eks omaniku enda valik mis värvi teha
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL Minu arust ka see viimane parim, kuid ära jumala eest seda sinist pedemajakat sinna alla topi. :lol:
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL see sinine pedemajakas sellepärast seal et alguses tegin punase ja sinise värvilahenduse aga seda suht halb taastada nii et ei viitsind ära võtta
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL Minu ideaal sellest rollerist siis: Veljed värviksin kah valgeks.
Re: gert212 ///MBK Rocket/// SOOVITAGE VÄRVILAHENDUST, KOOS PIL gondlid lihvitud, aga reedel värvi, eks õhtul ütlen millise värvilahenduse teen
Re: gert212 ///MBK Rocket/// no nii gondlid värvi viidud, loodan et saan järgmise nädala lõpuks käte, niipalju ka et tuli teine värv e. volvo 454 ja siis toyota valge met
Re: gert212 ///MBK Rocket/// Päris kena võib tulla see volvo 454 punane värv on ka suht mõnus koos valgega
Re: gert212 ///MBK Rocket/// Tont oled peast ? , Tanni Hussaril on see punane ikka võimsalt tumepunane...
Re: gert212 ///MBK Rocket/// no selles suhtes et ma nagu pole ju näinudki seda värvi, selle järgi pakkusin lihtsalt et tannil on ka mingi volvo... ja siis seest valge, mis siis kohe karjuma pistad
Re: gert212 ///MBK Rocket/// ei ma jäin ikka selle värvilahenduse juurde http://img340.imageshack.us/my.php?imag ... bg9sn7.jpg
Re: gert212 ///MBK Rocket/// Minu arvamus et sellest tuleb paras pedemajakas, ei midagi isiklikku. (Vabandust väljendi eest)