Tegelikult on aga lihtsalt teises arvutis on seal on kõigest pildid nii seest kui ka mootorist :lol: aga tänan: 8)
No minul tõi isa kuskilt selle !Lihtsalt üks päev tuli ja ütles: ÜLLATUS :lol: aga jh mina leidsin neid asju itaalia ebayst,eestis neid minu teada ei olegi aga vot hinna klassi ma küll ei tea.!
Need sellised asjad mis vanameestel tead kuurinurka seisma jäänud ilusast veneajast. :lol: Ega neid väga saada polegi. Edit: Aa see Itaalia oma Nujah nimi polegi venepärane :lol:
Minuteada itaalia päritolu too ongi. Seal praegugi liikluses selliseid väikesi mopimootoriga asjandusi palju sõidab, eriti maapiirkondades.
põhjavalgus alla.... hahahah täitsa pekkis.... valuvelgi ei taha veel alla panna ja siis veel äkki väike madaldus ja toonklaas?::
Kuule siukest porri ära küll tee. Ega see mingi kolmene bemm pole mis peab blinkima nagu majakas. Jäta ta ikka võimalikult originaalseks.
Seda ma üritangi ja ma kirjutasin põhjvalgusti VB!Et kallusin et ei pea nii et saad oma tahtmise.Aga toon klaas tuleb küll taha muidu rsk vaadatakse et midagi head on taga ja varastatakse ära 8)
Kõige suurem probleem ongi praegu karbuss.Ise olen Gertoniga seda pilli näppind.Värvida tuleks kindlalt üle kuna katuse äärel on rooste uss augu sisse söönud. Kui pilti ta teeb siis ajan eda rolleri ka kõrvale. :lol: Ise olen ka sellega sõitnud ja max mis sisse sain oli 35km/h välja venind rihmaga.
Ei teagi täpselt mina vanasti sain 60 välja aga see rihm oli ka siis juba väsinud nüüd aga millalgi ostan uue ja siis loodan mingi 70 välja saada 8)
#50cc oleks vist liiga võimas mõtlesin tulevikus mingi 80cc silku vahele panna kui kiirust jääb väheks!
Seda küll ei tea muidu 2 tugevat meest tõstsid ainult tagumise osta üles!Arvan et ümbes 200-300kilo 8)