Re: Geto Gilera Runner SP 70 ´04 eitea... mul oleks nagu aga tuleb välja, et sul vist polegi ajusid mis saaks hälbega olla, ja mees mind reaalselt nii häirib kui sa fucking komade ette tühikut topid. ma saan aru, et sa oled solvunud kuna ostsin jarmolt selle moto jne aga katsu olla, midagi on siis tead mu fb'd, ära kogu poste
Re: Geto Gilera Runner SP 70 ´04 Nihuja mis siin toimub. To sunshine: too klounikarva kate oli paigaldatud eelmise omaniku poolt.Võtsin ta küll maha,sest maki jaoks oli vaja nn võimupesa lauas suuremaks saagida.Panin sellesama tagasi,sest hetkel veel ei viitsinud seda paljast "saepuruplaati" jätta. Palun andke andeks. Selle mõõduvõtmisega võiksite tõesti privaatsemasse paika minna :roll:
Re: Geto Gilera Runner SP 70 ´04 Ainukene inimene , kõik phmst ütlevad mida sina kogud poste , minul on need aastatega tulnud , aga sinul ( 8) :lol: :roll: ) sellised märgid , ning edu ! Sinujaoks see kõik tuttav teema , ning ma ei ole pahane selle mootor pärast , ning kui sul palju raha on võiksid mulle ka ära plekkida ning eestikeele kurstustele minna , kirjutataske muidu " hälvega" , mitte hälbega ning ma panen neid tühikuid palju ma tahan , sest mulle meeldib senikauaks mine vii pudeleid ja tee ülekanne mulle ära.
Re: Geto Gilera Runner SP 70 ´04 ohohh, tee palun siis screenshot'i ja näita mulle ka kuna ma viimati postitasin " :lol: " vms? pidid tulema lõuga andma... siiamaani tuled, edaspidine jutt fb's. siin lihtsalt ei vasta enam su lollile ibale. mine topi oma silkutihendite asemele hermeetikut ja ole rõõmus edasi, tolgus. Inimene kellel on foorumis petturi staatus ei tohiks küll tulla mulle ütlema kus ma raha pean teenima ja kuidas. Ole õnnelik kui üldse mingit raha mult saad sest mulle juhuslikult meenus, et sa eelmine suvi lasid mind ju sumpa rahadega üle ja ma pole seda raha siiamaani saand.
Re: Geto Gilera Runner SP 70 ´04 Kutsuge mind ka kohale kui lõuga andmiseks läheb võtan snäkid, matkatooli ning joogipoolise kaasa. :lol: :lol: Geto anna andeks need poisid lcalt nii erutunud üksteise peale vb sp nad privas ei suhtlegi
Re: Geto Gilera Runner SP 70 ´04 np m6! kui hästi läheb saab martenilt jäänused skeemitud ning saab väikse up-i
Re: Geto Gilera Runner SP 70 ´04 esivelg ka punaseks ja siis võib tulla ja masina ära veeretada su garagest
Re: Geto Gilera Runner SP 70 ´04 punane esivelg täiesti olemas . Piaggiole/runnerile tehakse üldse s6 velgi vms ?
Re: Geto Gilera Runner SP 70 ´04 Camex andis mulle malossi sportklassi klotsid ette ja mingid MHR klotsid taha,RMS piduriketta,mingi malossi reduktoriõli,stock süüteküünla ning nihkega süütekiilu 8)