GoFast. Gilera Runner 70 DD´01

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by GoFast., Apr 5, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Oiiii plääää palun ma tahaks teada kes see kuradi värdjas segisittunud debiilik on kes tegi sihukest porri et keevitab väntvõlli külge magneeto :-x
    Kellegil on selle kuti kohta infot PS-i !!!!!!
    Kuna iphonel halb kaamera,aga loodan et saate aimu mis seal tehtud,mõned pildid siis :

2. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    mul sõber võttis relakaga magneetot maha kunagi aga wtf:D

3. midrace

midrace New Member

188
    0
    0
    päris hea üllatus

4. ian

ian New Member

640
    0
    0
    oioioi kes talveunest üles ärkas :lol: aga markos saada oma number mulle psi!

5. TUUR

TUUR Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

1,137
    9
    38
    Oli ülitore, oleks siis mingi paar punkti keevitatud otsa või nii, aga eiiii. Rängalt suured keevitused. Mai saa aru, oleks võinud otsa juu üle keermestada M7 või M6-ks. Magneetoga kaa jokk, kiilu soon välja veninud ja koons kaa lopergune.

Vänta tuleb vaadata, ehk saab mingi nipiga sinna midagi otsa leiutada... sise-keere või naa.

6. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    kui saladus pole siis palju plekkis? kui mingi 500 siis said ikka väga üle.

7. kevinopa

kevinopa New Member

1,310
    0
    0
    vahetas roxi vastu

8. loolo11

loolo11 New Member

1,305
    0
    0
    mul magneeto olemas 2007 aasta oma piaggio oma

9. TUUR

TUUR Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

1,137
    9
    38
    Magneeto juba olemas kah =)

10. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    :lol: :lol: :lol: noo jah,mul ikka hullem :D.
    Aga vb saab juba lähipäevil väntvõlli ostetud :p

11. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Sellise väntvõlli koht on prügikastis!

12. Rivvooo

Rivvooo New Member

148
    0
    0
    Andke andeks,aga ärge mind küll süüdistage, mina pole seda siukeseks romuks ega mingi keevitust sinna teinud, Isegi Vunka käis seda masinat minu juures vaatamas ja ütles,et " see roller on ikka parajaks peldikuks teinud " Aga no üks hea asi on ka :) Mul on selle Põlva venna nimi ja nr olemas,kellega ma vahetasin selle rolleri. Eks vaatab, reedel nkn Põlvasse, vb saab natukene nalja ka teha :)

13. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Kolmapäeval saan väntvõlli arvatavasti kätte ja siis peaks selle masina ilusti tööle saama :p

14. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    kui usb juhtme sõbralt kätte saan , ss võin pilte panna milline ta ennem oli ja tegin video ka kuidas tuur seda lahti murdis :lol:

15. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    jõhkervärk, tuur peksis suure peitliga neid keevitusi lahti, kas tõesti oli niipalju vaeva, et keermestada uus keere v osta mutter sinna :roll: :roll:

kurb värk aga martinil tõsi taga asjaga loodan et saab ka asja!!

16. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0
    No kurat, tõesti!! Sinna sai ostetud minul viimase asjana uhiuus Stage6 HPC väntvõll.. Mis kurat teil tattnokkadel viga on ahh?? Kui te ei oska asju parandada, siis milleks on vaja toota sellist sitta nii palju vaeva nähtud masinast? Ostke mingid Wallaroo'd või Dio'd endale, mille peal katsetada oma keevitusoskusi.. Ajab vanduma selline asi. Igatahes, kasutaja GoFast.. sitaks palju edu sulle selle korda tegemisel.. ja sitaks paksu rahakotti.. Muidu oleks soovitanud for sure osta S6 Racing silinder (mida ma oleks teinud, kui ma oleks pool tundi varem jõudnud ühe kõne teha :p ) kuid jahh.. kui kõik on pekki keeratud, siis ma ei tea.. Hea meelega sõimaks süüdlast otse näkku

17. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Eks sellega parast porri tehtud jah,aga eks ma üritan ikka samasuguseks tagasi teha nagu ta sinu käes oli.
    Edu vaja jah :p
    Aga kas sa oskaksid õelda kus sellel masinal raami number on ?

Täna siis peaks kätte saama väntvõlli kuna läks veic aega sellega,aga peale kella peaks lõunakas olema,siis järele sellele ja TUUR-i juurde blokki kokku panema ja sõitma.
    Kui keegi õhtu poole sõidab ringi siis võib kõned peale vista 56362216 :p

18. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    jukk, nüüd sõnusid 100ga ära ju !! :D
    nkn nüüd läheb mdiagi vittu, miks sa nii lollisti tegid ja ära sõnusid ... :lol:

19. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    ära hakka mulle sitta keeram :D

20. >K<

>K< New Member

971
    0
    0
    ta ei peagi sulle sitta keerama, sa keerad iseendale