GoFast Yamaha aerox 70cc ´ 06

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by GoFast., Aug 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Re: GoFast Yamaha aerox 70cc ´ 06 Mid - Race

võiks võiks... su malossi sport VÕIKS ka vastavalt setile vastavalt liikuda :lol:

2. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0

Nii kirjutan natuke jukieest nüüd,eile käisin külas vaatasin top performans suht normis korras,sai hooniotsikuga ülekäidud,ühest kohast on natuke .. Ja kutil vedas rängalt,ma leitsin talle garaagest väikesekriimuga kõvasti korralikuma kolvi kui vana,uus kolb lagi 2k soitnud,uus rõngas peale ja töööötab vägaedukalt aga mdea miks jukk streetracet ikkagi tahab :D
    E:magnustele ja teistele,olge reaalsed streetrace ei käimitte mingit pidi teil 50 pealt gaasiga tagale,tavaline sport klassi silku,hea kui alguses nokka kergitab :)

3. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

See on k6igest streetrace mitte racing :D

4. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

Tnx miisu aga streetrace k2ib k6vasti paremini edasi :p j6udu ikka rohkem,muidu peaks ostma mingeid teisi juppe juurde et paremat tulemust saaks

5. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0

martin poiss tahab streetracet ka vist korda saada .. igatahes mai tea mul malakal mis oli üürbetimmis pidin ka 50 kmh pealt ikkagi kätega kaasa aitama,et tagale saada niiet pole see sport klass midagi nii haigeeee endd nagu härra nagnus seda sorti silkudest arvab .polini sport kätab kah malossi sport dünoga võrreldes kiirendus nats parem kui polinil. s6 streetrasel on algus nendega võrreldes kõige sitem aga tõmme tuleb kõrgematel pööretel taha ja võimaldab nendest sportklassi silkudest kõige enam ,tegelikult see oleneb täiesti omas loomingust mis möllu peale aretad :roll: näiteks magnus pani omale MHR benafiltri mis on loomulikult parim kombinatsioon sportklassi silkule ,juba sellega ta saavutas võrreldest teise sportklassi omavate masinatega suure suure edumaa .pole midagi teha härra magnus ..täitsa kadedaks võtab lausa :oops: väike näide ss streetracest http://www.upload.ee/files/2392875/kaits_tagal.mp4.html

6. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0

Kus oled,kodus? ma toon varsti silku ära.

7. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

ära tule ma väsind.

8. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

võtsin eile õhtul veepumba ära ja nägi välja siis sihuke :D
    Pildid:

9. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0

MVVV teistkorda lendab juba laiali täitsaputsis

10. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

täna käisin mendis ja õeldi et nad ei oska ära uurida kumb süüdi on,kuradi vitud eesti politsei putsi plät türa ma ütlesin neile kedagi ei olnud autos sõber ka nägid,aga need munnid aru ei sa vittu mingu,kuradi ähvarduste eest see vittsilmne konnapoeg ka trahvi ei saanud MV türa küll mõtetu ajada midagi läbi politsei fcking kuked debiilid eestis.

11. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36

word!

12. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0

sellised asju aetakse tegelikult esimesel võimalusel :roll:

13. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38

Niimoodi, pikk lugu lühidalt.
    Masin minu juures, kuna poisil endal kool peal ja pole aega tegeleda. Plaanis siis masin korda teha, veepumba süsteem olemas, esmalt tahaks puhtaks kõik teha jne.. talveunes ikkagi. Eile sai masin ära toodud, pilte tehtud ja täna alustasin pesemisega.. väga julma sitakihi all oli.
    Eilsest paar pilti :

Järgmise uuenduseni !

14. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36

Ostsid ära siis või?

15. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38

raha eest ainult, suht ?

16. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Niimoodi, siiamaani ainult puhtaks pesnud masina ja esitule ledid tööle saanud:

17. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Rk rahvale sihuke küsimus,et Jan müüb tervet esiharki ja kas see peaks sobima? Kuna mingi aasta hakati uuemat esiharki tegema,aga ei mäleta ma enam mis aasta oli kas 2002 või 2003,oleks väga hea kui keegi saaks õelda,kas sobib või mitte,ostaks kohe ära hakkab roxi siis vaikselt tegema :p

18. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Pmst saad ju esiamordi kuju järgi ka vaadata, mu 2003 roxil olid igatahes samasugused.

19. kevinopa

kevinopa New Member

1,310
    0
    0
    jukk ma uurisin, esihark pidi sama olema ju kõikidel :D osta rainilt ära.

20. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Vaatab mis saab,mul vaja esiharki koos pulkadega,esiporikat,siis kondlit kuhu käib see kondel peale mille küljes esituli ja siis esivelge oleks ka vaja,aga see jääb kunagi kaugematesse plaanidesse-

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte