GoFast Yamaha aerox 70cc ´ 06

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by GoFast., Aug 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    Mina neid kruve ei toppind,olid algusest peale juba ürita kuidagi lahti saada,esipidurile jh vedelikku juurde vaja tagal lasid siis alla lased,paar korda vajutad siis hakkab tööle.Ja üldse ei imesta et sul midagi ringi ei käi kuna kui sul kottijooksis tollest ajast peale sa ei pannud ju mittemidagi sinna ette,seisis sitaks kaua,läks chrisi juurde ikka midagi ees polnud tuli tagasi jne ilmselt mingi tuim sitt sul seal sees,blokk alt loputad bensuga karteri ära,ükskord kui lund veel polnud su garaages käisime sis oli tuima sitta täis,ütlesin et pane midagi ette.. muidu naiss,edeneb aga no offense valged pulgad ei sobi vb kui carbon peale nii nagu originaalidel siis veel aga jh
    E: ja mis kickisüsteemiga tegid???????????????????????????????????????????????????

2. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Ma jätan valged las olla nagu on ma ei viici ega kahjuks pole aega et rohkem tegeleda,nii et jääb nii nagu on. Aga jah eks ma loputan benaga,pool paaki pena,pool ära auranud :D Aga kickiga oli nii et juba enne oli veic nuudid kulunud,aga väga vähe,aga kui kätte sain vaatasin mis teema nagu on kick läheb lithsalt ülesse aga pool kuu ei liigu,siis lammutasin tükk aega ja vaatan nuudid suht perses ja vaatasin poolkuud kah,siis oli küll suht putsis,veel vaja juppe välja vahetada,aga eks ma üritan iga nv nüüd vaikselt teha,tahaks kevadeks valmis saada seda juba :p Kevadel läheb värvi ja saan väga odavalt,ma arvan et jah keegi väga pole nii odavalt saanud :D

3. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    martin ma imestan kuidas Sa kirjutad.... :D

aga norm et asja hakkab saama vist roxist

4. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    need kruvid tulevad puuri ja näpitsatega välja lihtsamalt kui labidas märjast liivast, ei ole põhjust kätega pead pigistada ja lõuata sellise tühiasja pärast. hea oleks kui ülejäänud peldiku korda saaks....

5. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Okei,eks ma üritan järgmine nv teha midagi,aga hetkel tahaks ikkagi mootori tööle saada,siis võib juba muid töid tegema hakata.

6. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    noh juk poiss , ma näen ikkagi et sul viitsimist teha roxi , koolis küll vahepeal räägin rolludest , siis " ah , mind ei huvita enam rollerid , pane perse need endale :D " , nh aga sinst v6ib asja saada , vaata , et ennem kevadet teed korralikult puhtaks ikkagi rolli. Edu sulle ! :p

7. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    ei viiciga teha,aga silm puhkab jälle,et ikka rox korras ja siis seisma ära.

8. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    saad ühikas kommmi :p

9. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    pohh anna 1 läheb teeb wc-s :D

10. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    Kurjad naljad teil ühikas. :D

11. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    ei viici väljas suitsu teha,seal külm :D

12. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    Ega jep. Tavaliselt vahetunni ajal seal suitsunurgapoolses ees tehakse. :D Klassivennad mul vähemalt. :D Sees panevad põlema ka .:D

13. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    sina oledgi mu suitsupakkide surm :D , koos lutsariga :p

14. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    mida sa ajad :D ma ei puugi ise kutsud koguaeg :D:D

15. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    tra , sest üksi on ju igav teha :p

16. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Üks küsimus,et kui väntvõll roostes on kas lihvin maha selle,või kasutada mingit vahendit ?

17. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    mul oli ka roostes nats, tõmbasin õliga kokku licalt ja panin ploki kokku, siiamaani kõik töötab ja rooste kadund sealt

18. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    ütleme nii,et mõnel vennal rolleri peale kokku nii palju roostet kui seal väntvõllil :D aga panin õli sisse sinna ja ajasin natuke ringi,aga noh reedeks uuesti kinni nagunii :/

19. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    rooste ta tõmbab siis ikka vast, kui ta on õlist kuiv, õliga koos, siis ta ei tohiks roostetada

20. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    eks see näha ole mis saab,järgmine reede tahaks kolvi ära osta ja veepumba.
    Ja kellegil huvi top performence silku vastu ei ole ? Hetkel silku on sõbra rolleri peal ja läheb pöörde päris hästi.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte