GoFast Yamaha aerox 70cc ´ 06

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by GoFast., Aug 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0
    Re: GoFast Yamaha aerox 06

vaatab,väga ei usu et jään süüdi,kuna vend ei osanud juba mendile vastata miks ta sündmuskohalt minema sõitis ja miks ta üldse tagurpidi käigu sisse pani.
    Mul pohh mis tanelil on ta mingi rott.

2. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0

Sul puuduvad load ja kindlustus niiet vaatame mis saab,loodan muidugi et sa ei jää süüdi ja teed roxi korda.

3. Padi

Padi New Member

444
    0
    0

roxil ju kindlusus peal

4. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0

kindlustus mu nimel ju rox ka aga jukiga ostumüügileping tehtud ja homme jukk ütleb et masin tema oma,sis ei peaks mul mingit jama tulema.

5. Padi

Padi New Member

444
    0
    0

see ei loe kelle nimel on ju lol, rollerile tegid kindlususe mitte endale.

6. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0

loll,mis see loeb,mina tegin rollerile ja oma nimele,kindlustus prglt mu nimel ja kui masin isegi juki nimel ei lähe kindlustus üle,niiet jukil puudub kindlustus,prglt pole veel passi muudetud nii et kui jukk süüdi jääb tuleb suht kindalt pask minu kaela.Jukk vaid vastutav kasutaja,aga passis pole teda märgitud.

7. Kry

Kry Member

820
    2
    18

seega :D ollu liikluskindlustuse koefitsent võib nüüd tõusta :p

8. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0

aind sis kui jukk süüdi jääb,aga mul prglt nkn täiesti laes ju see ja ühtegi rollerit küll enam plaanis pole omanimepeale võtta.

9. Kry

Kry Member

820
    2
    18

aind sis kui jukk süüdi jääb,aga mul prglt nkn täiesti laes ju see ja ühtegi rollerit küll enam plaanis pole omanimepeale võtta.[/quote]
    koefitsent saab tõusta minuarust, aga no see sama koefitsent kuulub igasugustele mootorsõidukitele, vahet pole kas võtad rolleri v auto oma nimele.
    Aga kui jukil lube pole siis võib vabalt langeda osapoolte süüks vms, eks aeg näitab mis saab :roll:
    Palju õnne !

10. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

koefitsent saab tõusta minuarust, aga no see sama koefitsent kuulub igasugustele mootorsõidukitele, vahet pole kas võtad rolleri v auto oma nimele.
    Aga kui jukil lube pole siis võib vabalt langeda osapoolte süüks vms, eks aeg näitab mis saab :roll:
    Palju õnne ![/quote]
    Uue seadusega,kui sul AM kategooria koefitsent tõuseb,siis B ja muu ei muutu,kõik nüüdsest eraldi.

11. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

Eks täna õhtu poole teatan mis saab siis,aga see et kui ta juba sündmus kohalt minema sõitis see juba tähendab,et tema juba täielikult süüdi,ei loe kas mul load või mitte,ja tal ei ole autol ülevaatust ka veel.

12. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Siis peaks ikka tema süüdi jääma, aga jah kindlustuse kohapealt niipalju, et enam ei ole seda, et riskigrupp hakkab langema koguaeg, noh langeb küll aga aind AM-kategooria all.
    Ahjaa, ollu kui sul riskigrupp niigi kõrge, kuna esimesed masinad enda nimel vms ning laksu pole pannud. Siis, ( kui nüüd sina peaksid süüdi jääma mingil põhjusel ) võib tõusta riskigrupp kuni 300-ni kui õigesti aru sain, ilma laksu panemata peaks jääma sinna 150 kanti vist...
    Sorry, kui miskit valesti.

13. madis'

madis' Member

912
    0
    16

mine perse magnus, kui mina tagant sisse sõitsin autole (A), siis mul jäi 1.2 ehk 120 see riskikonfitsent . see 300 tuleb üliharukordsel juhul,...

14. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Nagu aru sain, siis igal kindlustusel see erinev ? , sellesuhtes ise tean maksimumi 180 aga lugesin täna, et 300 maks :eek: :eek: :eek:

15. madis'

madis' Member

912
    0
    16

sa lugesid valesti, maksimum on 320

16. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38

Hui ongi nii :eek: Argionud ja kõik ütlesid mulle, et kui masin enda nimele arvele võtta, siis kukub kõikidel kategooriatel riskiprotsent. Ehk siis tulevikus peaks auto ka odavam olema.

17. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

Noo eks vaatab mis selle kindlustusega saab,igatahes ma mingi aeg roxile järele siis näeb paremini mis olukorras on.

18. raix96

raix96 Member

421
    0
    16

kus aerox on siis?

19. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

just sain arvutisse ja tõin koju ära roxi.Kohe litin pilte ka.

20. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

pildi pealt ei ole kahjustused väga suured,aga kõige rohkem sai kannatada see kondel kuhu käib esikondel peale,ja esihargis või velg putsis,kuna kriuksub väga hullult ikka.
    sellel kondlil läheb alt mõra edasi,nii et see põhimõtteliselt pooleks(see ongi kondel mis sai kõige rohkem kahjustada).

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte