haha ma pigem tõesti usun oma isa rohkem, kui sind :lol: ma miskipärast arvan, et ta on rohkem klaasriide ja asjadega teinud, kui sina
nii nagu sina seletasid jääb loomulikult tugevam agano anna andeks, aga selline asi jääb porr kui ühel pool 3 poldi peal väljas ja teisel pool mitte. Pulgavenna idee ka kehva kuna mul pole üüldse kinnitust järgi, ehk see pulk ei jää korralikult kinni kuhugi. Muidugi annab aretada mingid alused vms sinna, et oleks suurema kokkupuute pinnaga vms. Ilmselt ikkagi tuleb selline asi nagu algselt plaanis oli http://www.upload.ee/image/1111843/012copy.jpg Nii peaks jääma suht normungel, ainult ei tea veel kuda kruvi sinna kinni jääb. Enam paremini seletada ma ei oska. 8)
srrry snr ma ns plõksin aga muidu ise kunagi teinud kinnituse väga lihtsatest asjadest, lasin välgumihkli kesta liimipüstoli liimi täis ja siis super epo 2 ga kondlikülge see, kruvi ajasin soojaks ja siis keerasin sisse ja asi on igavene. Muidu see poldivärk ikka mõeldud nii, et mõlemal pool oleksid need, sul lihtsalt vale arusaam mis tähendab viligraanne töö vb.